Борисов отново изтъкна положителните резултати, постигнати от България

  • 25 юни 2012 17:15

  • 947
  • 8
Борисов отново изтъкна положителните резултати, постигнати от България
©

В Министерския съвет се проведе среща на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г с посланиците на страните членки на Европейския съюз, акредитирани в България, съобщиха от правителствения пресцентър.

По време на разговорите министър-председателят информира висшите дипломати за политическата и икономическата обстановка в страната, подчерта повишаването на усвояемостта на средствата от европейските фондове и нивото на изпълнение на инфраструктурните проекти.

Премиерът Борисов отбеляза положителните резултати, постигнати от България, в областта на управлението на държавния дълг и като цяло по изпълнението на Маастрихтските критерии за конвергентност. По време на разговора министър-председателят информира дипломатите и за усилията на българското правителство в борбата с тероризма, организираната престъпност и корупцията. Той благодари за подкрепата от страна на посланиците по отношение на законодателните промени, които правителството на ГЕРБ инициира.

Срещата беше председателствана от посланика на Кралство Дания Н.Пр. Коре Е. Янсон. Участие в нея взе и министърът на правосъдието Диана КовачеваДиана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 г. Завършила е право в Софийския университет "Св. Климент.

Последвайте канала на

Десислава Станева
947 8

Коментари 8

Добави коментар
да върви на майната си

2012.06.27 | 09:20

8
борисов, ако обича да си тръгва към катар, макар и тежко натоварен с един милиард евра, ОТКРАДНАТИ от българия, да вземе - все пак да си да си тръгва и да ни остави - то Господ има за всички самозабравили се идиоти, които продължават да опоскват българия - прочее, да умрят всички те сега!
ГЕРБ=ПСИХОФАШИЗЪМ

2012.06.27 | 09:19

7
какви положителни икономически резултати фантазира този побърканяк бе! Алоу, герберасти с промити мозъци - 4 години савецка герберастка власт = 65 км магистрали, ЕДНО разширение на Софийското метро и 400 000 ТРАЙНО БЕЗРАБОТНИ! Ако това не ви е достатъчно да ви напомням ли последните данни на ЕВРОСТАТ и какво казват те за икономическото състояние на страната ни и на кое място сме по доходи и благосъстояние в Европа???? Или да напомня на болните герберастки мозъци как ЕЦБ категорично опроверга поредните лъжливи умотворения на финасовото лайно сичеон дянкофф относно некво си изпълнение на критериите за за влизане в Еврозоната! Докато не се изчистим на пълно от герберастката плесен ще видим шенген и еврозоната през крив макарон!!! ГЕРБ=ПСИХОФАШИЗЪМ!!!
шотокан-шотокур

2012.06.27 | 09:19

6
Абе г-н Рапончик, што не земе да ни ги разправя тези басни на нас Българите? Шото сигурно знае, че те няма да фанат ни на йота дикиш! Та така се опитва пак да продава кратавичар краставици като бамосва западните дипломати унас! Той обаче пак става за смях и резил шото те не рупат доматите с колците, както той си мисли! Междувременно една газета писа на скоро че бборисов стартирал изнасянето на награбените от Него ЕДИН МИЛИАРД ЕВРА - откъм МВР и ГРОП обаче пълна тишина - разбирам ги колко им е трудно за осъзнаят ролите си на подлоги и на тоалетна хартия на управляващия ГРОП гъз!
Хмм да

2012.06.26 | 13:37

5
Според мен пък,най-голямата придобивка на ГЕРБ е думата БОНУСИ,където и да се обърнеш афери -бонуси.Разбира се ,това е явление на демокрацията или част от игрите на играчите ,уж ким на новото време.Хората не говорят за заплатите си,а за какви бонуси да получават,на гърба на държавата,разбира се.
SS

2012.06.26 | 13:37

4
Много нетипично за тоя скромен момък?!

2012.06.26 | 13:37

3
С какво ще запомним управлението на Бойко Борисов? С Тройната коалиция... Доган сигурно е някакъв фетиш за Борисов, постоянно е в мислите му... дори не искам да си представям тази еротична двойка....
ivan

2012.06.26 | 13:36

2
Всичко това е за сметка на умиращия от глад и нищета народ и геноцида срещу него
u.ejld

2012.06.26 | 13:31

1
dp m,fu.rkd; m,eo Hfimfod lir'ur ?c.hd,f;,dp[ - jwu r iehd!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини