Министерство на културата: Клевета е, че Рашидов е псувал

  • 25 юни 2012 16:58

  • 728
  • 0
Министерство на културата: Клевета е, че Рашидов е псувал
©

Министерството на културата опроверга обвиненията на депутатите Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и Десислав Чуколов по адрес на министъра на културата Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко.

“В началото на неофициалната среща с турски и български кинотворци в петък, 22 юни 2012 г., министър Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко поздрави първо на български език всички участници, след това приветства с „Добре дошли” на турски език гостите от Турция. Това беше израз на уважение и приятелство към турските кинодейци. На срещата присъства видната преводачка от турски език Вера Самарджиева, която беше поканена от Министерството на културата специално, за да превежда по време на цялото събитие. Що се отнася до твърденията на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и Десислав Чуколов за нецензурен език от страна на Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко, фактите не потвърждават това, затова окачествяваме думите на двамата депутати като клевета.”

В съобщението от министерството се припомня, че представители на продукцията са пожелали да се срещнат неформално с министър Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко на 22 юни.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
728 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини