Отцепил се от ИТН: „Има такъв народ“ излъга по най-брутален начин избирателите си

  • 21 юни 2022 16:11

  • 4091
  • 4
Отцепил се от ИТН: „Има такъв народ“ излъга по най-брутален начин избирателите си
© Булфото, архив
Слушай новината Слушай новината

На моята реплика към Каримански позволихте на Тошко Йорданов да изрази становище, а моята реплика бе към г-н Каримански. Исках Любо Каримански да стане за случая, който описах и да каже дали лъжа, или не. По повод отношението на ИТН по времето на трите парламента, ще ви кажа, че ИТН е единствената партия на Прехода, която излъга по най-брутален начин избирателите си. Това заяви от парламентарната трибуна отцепилият се депутат от ИТН Иво Атанасов.

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 684

„Въпросите на референдума – абсолютно нищо не е изпълнено и никога ръководството на ИТН не е смятало да изпълни тези цели. Не са поставени на масата на преговорите. Едни милиарди, които не са дадени на нашите министри. Тошко Йорданов много добре знае това нещо. Ако бяха дадени, заповедта на Тошко Йорданов щеше да е да крепим правителството. Никога не съм лъжец, а всички, които са се докоснали до ГЕРБ, отидоха в историята. Това ще бъде съдбата и на ИТН“, категоричен бе той.

НА ЖИВО: Депутатите обсъждат вота на недоверие към кабинета "Петков"

„Жал ми е за колегите, които изпълняват заповеди и не могат да изразят своята собствена воля“, добави Атанасов.

Отцепил се от ИТН: Тошко Йорданов каза, че ако парите не се дадат на наши министри, сваляме правителството

Тошко Йорданов му отговори: „Разбирам, че новопокръстените в нова вяра са най-големите фанатици в новата организация, в която се намират. В момента допускате човек, който довчера е говорил точно обратното, да доказва какъв покорен роб е на новите си приятели. Ако този, който говори, иска нещо да ми каже, да дойде и да ми го каже“.

„Не се продавам и не предавам каузата, за която бяхме тръгнали всички. Ако има роби, това са останалите в ИТН. Аз съм честен, горд и смел човек. Няма да се продам никога и ще продължа да отстоявам позициите, за които съм изпратен в този парламент“, отвърна от своя страна Иво Атанасов.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
4091 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2022.08.25 | 15:19

4
Абе Атанасов келеш като не ти хареса ИТН,какво правише там продажник олижи газовите на Киро,и кокорчо педераса, колко пари получи кажи нали,си, честен БОКЛУК

2022.06.21 | 18:34

3
и наште от вазраждане се осрахa

2022.06.21 | 18:34

2
Съгласен съм, гласувалите за теб сега ги излъга жестоко.
всяка дума

2022.06.21 | 16:16

1
се пише като отделно статия на тази платена ... то и вие сте същите платени мисирчици

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини