Антон Тонев от ПП за Кирил Симеонов: Призовахме всички депутати да подкрепят вота на народа

  • 17 юни 2022 11:58

  • 643
  • 3
© Novini.bg

Няма как да знам какви са неговите мотиви извън това, което той заяви публично. Мога само да предполагам какво се случва с него в момента и как се опитват неговите колеги да му повлияят той да се откаже от публично заявеното си желание и от публично заявената си свободна воля. Това каза пред журналисти в кулоарите на парламента депутатът от "Продължаваме промяната" Антон Тонев, предаде репортер на Novini.bg.

Може би той съвсем достойно е искал да погледне своите колеги в очите и да обясни своите аргументи – нещо, за което трябва да бъде подкрепен, добави той по повод събирането на ПГ на "Има такъв народ" в стаята им в Народното събрание.

С г-н Симеонов се познаваме, тъй като сме от един избирателен район – Варна, и сме си говорили по различни каузи и политики. Конкретно за този негов жест не сме говорили, поясни Антон Тонев.

Ние отправихме апел към абсолютно всички депутати от абсолютно всички парламентарно представени групи да подкрепят вота на народа такъв, какъвто бе даден на последните парламентарни избори, а именно за смяна на системата, заяви Тонев.

Ще останем известно време отвън мълчаливо, за да декларираме подкрепата си за това народните представители да имат право да изразяват своята свободна воля, без да бъдат тормозени срещу това, посочи депутатът от ПП.

Още един депутат напуска групата на ИТН

Последвайте канала на

Константин Тодоров
643 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ВУЮ

2022.06.17 | 15:57

3
АНТОНЧО УРАВИ ЗАХАПКАТА ,ЧЕ ЩЕ СМЯТАМЕ ПОСЛЕ!!!
ТСКККЩШ

2022.06.17 | 12:48

2
ПП ЩЕ ЗАЛЯЗВА

2022.06.17 | 12:15

1
Кой вот на народа бе ? Това се вижда на избори, а не с купуване на депутати.МАФИЯ! Вън от Парламента.Вън лъжата, измекярството, прелюбодейството, непотизма.Вън пропаднали тарикати.

Добави коментар

Водещи новини