Радостин Василев: ИТН предаде българския народ

  • 16 юни 2022 10:27

  • 4293
  • 37
© Народно събрание

Днес е началото на един цивилизован избор – между дълго критото зло и доброто. Аз не съм предател и моите колеги (напусналите ИТН – б. ред.) не са предатели. Това каза от парламентарната трибуна напусналият ПГ на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" депутат и министър на младежта и спорта в оставка Радостин ВасилевРадостин ВасилевРадостин Василев е завършил “Право” в Софийския университет „Св. Климент по време на дебата по искането на ГЕРБ, ИТН, ДПС и "Възраждане" за предсрочно освобождаване на председателя на парламента Никола Минчев.

Аз учредих ИТН, борих се, бях най-големият привърженик на Слави Трифонов. Но не мога да предпочета моя лидер пред българския народ, заяви Василев.

Днес виждам в лицата на моите колеги огромен срам – те не искат да стоят до Тошко Йорданов в момента. От трибуната говорят само Тошко Йорданов и Станислав Балабанов, другите ги е срам. Призовавам Ива Митева – не приемайте поста председател на Народното събрание. ИТН предаде българския народ. Не ставайте съучастници в това. Не подкрепяйте преврата в държавата, държавата ни е по-важна от всичко, подчерта Радостин ВасилевРадостин ВасилевРадостин Василев е завършил “Право” в Софийския университет „Св. Климент.

НС решава за предсрочното освобождаване на председателя Никола Минчев днес

Аз съм горд основател на ИТН, каза в отговор депутатът от Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен Андрей Чорбанов. Трябва да заявя, че участието ни в тази коалиция ни струва страшно много. Изгубихме много привърженици в опит да променим държавата. Искрено се надявам, че това ще се промени бързо, каза той.

Видяхме човек, който изпраща хора, които да принудят един народен представител да напусне парламентарната си група. Такива хора скоро време ще са в прокуратурата, заяви Станислав Балабанов.


 

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4293 37

Свързани новини

Коментари 37

Добави коментар

2022.06.16 | 10:37

1
Манго
Пит

2022.06.16 | 10:44

4
НЕГРАМОТНИЯ УЧИНДОЛСКИ ЧАЛГАР Е ТОЧНО ТОЛКОВА ПРОСТ, ЛЪЖЛИВ И КРАДЛИВ, КОЛКОТО Е ПОЖАРНИКАРа "БУДА“-ла ☭ ..... ОТГОРЕ НА ВСИЧКО Е КРЕАТУРА НА ДРЪНДАРСКИЯ ЦИГАНИН ААМЕТ ДОГАНУУГЛУ ...... ОТ ТУК НАТАТЪК УЧИНДОЛСКИЯ НЕГРАМОТЕН "ПОЛИТИК" И ШАЙКАТА МУ ШЕ ГЛЕДАТ ПАРЛАМЕНТА ОТ КЪДЕ ОПАШКАТА НА КОНЯ, НА ПАМЕТНИКА, НА ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ

2022.06.16 | 10:39

2
Най младият и най подходящият председател на народното събрание. Мафията днес прави началото на преврата и днес триото на злото ( ББ, Доган и Слави) ще запечетват ковчега на българската държава. Наглият ББ и неговата банда от бизнес мафията начело с Доган и Слави няма да признаят грабежа и незаконното раздаване на държавни пари на обръча от фирми, затова са назначили Гешев за главен мафиот за да ги защити от преследване и още по нагло че те се показват пред медиите да се защитават и като крадци вика " дръжте крадеца".
oo

2022.06.16 | 10:39

3
prestapnik ti prodade cska na gnomat ot mikre a ako ITN e predal niakoi znaci i ti si bokluk ot tezi predateli.
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.06.16 | 10:51

5
Ако не беше Слави Трифонов ти нямаше да си народен представител. Това говори много кой е ''предател'' а именно ти!
Стефанов

2022.06.16 | 10:53

6
Радостин Василев, слушах упражнението ти да говориш по парламентарния микрофон. беше скучен, неубедителен, звучеше посредствено.
кърджалиец

2022.06.16 | 10:55

7
Кой си бе мухльо, да квалифицираш хората.

2022.06.16 | 10:57

8
Всеки народ гласувал за чалгарите си заслужава предателствата. Гласувалите за червените и иZраждане още повече. Докато сме такива дебили, не заслужаваме съжаление.

2022.06.16 | 11:28

9
ЗЛАТНИЯ ПРЪСТ НА НАГЛИЯ ЦИГАНИН

2022.06.16 | 11:37

10
Този като се чувства предаден, да си напусне поста. Да го освободи на някой друг от ИТН, защото той предава всичките, които са гласували за ИТН.
...

2022.06.16 | 11:43

11
Вижте го добре това представлява един ПРЕДАТЕЛ продал се за жълти сотинки готов да прави свирки на който плаща!! Каква трябва да е съдбата на предателите - разстрел или гилотина??

Добави коментар

Водещи новини