Мартин Димитров: Всеки народен представител, който не подкрепи антикризисните мерки, дължи отговор пред обществото

  • 13 юни 2022 16:13

  • 949
  • 7
Мартин Димитров: Всеки народен представител, който не подкрепи антикризисните мерки, дължи отговор пред обществото
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

Председателят на парламентарната комисия по икономическа политика и иновации Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на заяви пред журналисти, че въпреки всичко актуализацията на бюджета ще бъде подкрепена, защото това е сериозната и отговорна позиция, а от антикризисните мерки има огромен смисъл.

Всичко по темата:
Антикризисните мерки на кабинета Петков 147

"Всеки, който влезе в пленарна зала и гласува против, той гласува против: увеличението на пенсиите, да има диференцирано ДДС за парно и за газ, по-висок праг за регистрация по ДДС, премахването на акциза върху тока", каза Димитров и призова всеки народен представител да прецени и ако реши да не подкрепи тези мерки, според него дължи обяснение на обществото. Думите му са в отговор на въпрос на какви гласове разчита коалицията, за да има мнозинство. 

Слави с първи коментар напускат ли го депутати от ИТН

"Няма как да мине само бюджетът на Държавното обществено осигуряване, а да не бъде подкрепен големият бюджет. Това е наивна теза, това означава, че пенсиите няма откъде да бъдат дадени, да, те ще бъдат гласувани, но увеличението няма откъде да бъде дадено", коментира още Димитров.

По-рано днес комисията прие на първо четене Законопроекта за изменение и допълнение на Закона за държавния бюджет на България за 2022 г.

 

Мая Йорданова
949 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
то тия антикризисни мерки

2022.06.13 | 18:47

7
покриват само нуждите на бизнеса до обикновените хора нищо не стига
не смесвайте

2022.06.13 | 18:46

6
антикризисните мерки с нон стоп теглене на заеми които потъват в дън земя, всеки може да управлява със заеми ...
PaulaFox

2022.06.13 | 18:24

5
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
МЪЖКО РЪКОСТИСКАНЕ

2022.06.13 | 17:18

4
ТАКА Е! МНОГО, МНОГО СИ ПРАВ и самолетът ти да е винаги вдигнат на 45 градуса от пЪпа!
ТОВА Е ИСТИНАТА

2022.06.13 | 17:14

3
Мартине, като гласоподавател не на вашата извънземна партийка не подкрепям бюджета. ЗАЩОТО: Няколко години занапред ще живеем в условия на безбожно, безсъвестно, недопустими високи цени, заради псевдо икономистите Кирил Петков и Асен Василев, които въведоха държавата ни в стагфлационна дългова криза. Свидетели сме на тотолно обзценяване на лева, печатене на нови банкноти и ако падне валутния борд и приемем еврото стагфлацията ще се превърне в наш жесток кошмар, който никога никой няма да може да преживее. А ТИ ПОДКРЕПИ БЮДЖЕТА! ПРЕДИЗВЕСТНА ПОЛИТИЧЕСК СМЪРТ! Като политик, вече никой няма да гласува за теб!
И

2022.06.13 | 17:11

2
Тези мерки не са направени за обикновените хора а за да се откраднат парите от заема който искате. Иначе как Мартин Димитров ще си купи следващия апартамент
Да ви *бем

2022.06.13 | 16:32

1
Да ви *бем и мерките....дано пукнете преди да влязат в сила....прости малоумници....

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини