Асен Василев: Не очаквах ИТН да хвърлят държавата под автобуса

  • 12 юни 2022 18:30

  • 7460
  • 0
© Булфото (архив)

"Не очаквах ИТН да хвърлят държавата под автобуса", това каза вицепремиерът Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на по БТВ.

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 685

"Сега трябва да се приемат актуализацията на бюджета, 22 закона и други важни решения", допълни той.

По думите на Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на проблемът с ИТН идвал  от политическото ръководство. „В законодателната дейност почти всичко ставаше много трудно и доколкото знам и колегите в парламента имаха доста проблеми“, посочи Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на.

По отношение на актуализацията на Василев изрази своя оптимизъм, че тя ще мине през парламента.

За кандидатурата на Бойко Рашков като шеф на КОНПИ Василев заяви, че БСП и ДБ подкрепят вътрешния министър за шеф на антикорупционния орган.

"Докато РСМ не изпълни всички условия, поставени от българския парламент,  България няма да вдигне ветото. Каквото и да се случи, няма да отстъпим на нито един милиметър", каза по тази тема Василев.

"Не се плашим от нови избори. Гражданите могат да преценят кой да ги управлява," каза още той.

"Не са водени разговори с министри в оставка от ИТН за запазване на постовете им в правителството. Аз лично бих работел с министъра на енергетиката Александър Николов", каза още вицепремиерът.

Слави Трифонов: Не съм развалял нищо

На въпрос дали има кандидати, които да заемат овакантените четирите министерски кресла, Василев отговори отрицателно.
 

 

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
7460 0

Свързани новини

Свързани видеа

Водещи новини