Слави Трифонов: Не съм развалял нищо

  • 12 юни 2022 16:53

  • 9783
  • 74
Слави Трифонов: Не съм развалял нищо
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

"Аз просто съм изтеглил министри. За да се развали, трябва да има други действия и ходове. Аз не съм развалял нищо", каза лидерът на ИТН Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в пред Дарик.

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 685

"Има две основни причини за това – поводът е, че при актуализацията на бюджета министерствата, за които отговаря ИТН, бяха пропуснати. По отношение на Македония се води двойна политика – едната от МВнР, за която отговорност носи ИТН. А Весела Чернева дублира дейността на Теодора Генчовска и договаря падането на ветото с други европейски държави. Другата причина е финансова – държавата, според мен и според информацията, която имаме, е доста зле финансово“, обясни още Трифонов.

Латинка Петрова за Слави Трифонов: Иска да му обръщат внимание

Трифонов обрисува Кирил Петков като емоционален, а Асен Василев като гъвкав. "Той винаги е гъвкав, така, че да се случи това, което иска", изтъкна още Слави.

Според него управлението на ГЕРБ, при което били използвани „различни патерици като НФСБ, ВМРО и други малки партии", е изкарало хората на улицата. „Ние бяхме част от протестите. Беше логично да свърши времето на ГЕРБ. Проблемът е, че ПП приличат на тях по поведение", коментира лидерът на ИТН.

"Нямам нищо общо с Ахмед Доган и не съм го виждал с него от много години", категоричен бе той.

 

Трифонов също отрече, че Орлин Алексиев му дърпал конците, били приятели от 20 години.

Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в отрече да има нещо общо с "Капитан Андреево" и "Капъ Куле".

"Нямам нищо общо с ДПС. Също толкова нелепо е че съм рептил е твърдението, че имам нещо общо с ДПС и "Капитан Андреево". Нямам нищо общо с ДПС, ГЕРБ-ове, "Капъ Куле", каза още той.

Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в бе категоричен, дали "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" ще се върне за преговори с "Продължаваме промяната": Аз съм се изразил ясно. Правя, каквото казвам.

Лидерът на ИТН каза, че е рано да отговори на въпрос дали трябва да има експертно или програмно правителство.

 

"Аз съм за приемане на закон за КПКОНПИ в парламента. Историята с Рашков я стартира Кирил Петков, после каза, че е е вярно. После върна кандидатурата на Рашков. Същото беше и с БНБ и Каримански", коментира Трифонов. По думите на Петков Каримански бил "леке". Трифонов напомни също, че Кирил Петков не е предупредил ИТН за ареста на Бойко Борисов като партньори.

"Няма правителство заради нарушените коалиционни споразумения, Македония и заради това, че не се управлява държавата във финансов аспект", повиши глас Трифонов в отговор на въпрос за ситуацията с кабинета.

"България трябва да бъде част от еврозоната, да дойде еврото, да сме твърдо в ЕС", посочи той.

 

Абсолютно подкрепям санкциите срещу Русия. Трябва да има разследване за милиардите за "Южен поток", смята той.

 

Сегашният главен прокурор пречи ли на правителството?  Да - отговори Трифонов.

 

Възможно е да има предсрочни избори. Но не съм врачка, ще реши народът, посочи Трифонов.

 

Въпрос на морал е. Стремя се да правя нещата такива, че да не се срамувам. Опитвам се да живея по този начин, каза той в заключение в отговор на въпрос за отговорността пред младите хора.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
9783 74

Свързани новини

Коментари 74

Добави коментар
Да

2022.06.12 | 17:54

23
Знам само, че заради ТЕБ и действията ти, майка и татко няма да получат заслуженото увеличение на пенсиите си! Така че изобщо не ме интересуват оправданията ти! Искрено СЪЖАЛЯВАМ, че гласувах за теб!

2022.06.13 | 03:38

74
Много,ама много си тъп ,за това и нищо не знаеш и не можеш да вземаш правилни решения
Да

2022.06.12 | 18:00

26
Знам само, че заради ТЕБ и действията ти, майка и татко няма да получат заслуженото увеличение на пенсиите си! Така че изобщо не ме интересуват оправданията ти! Искрено СЪЖАЛЯВАМ, че гласувах за теб!

2022.06.13 | 03:36

73
Много си тъп
Слави е по зле от Бойко !

2022.06.12 | 20:44

57
Върти хората си с СМС- и и еднолично взима решенията. Беше кристално от самото начало че Чалгара Слави ще бъде препъникамък на управлението. Вижте му физиономията, излъчва злоба, волгарност и психическа неустойчивост.

2022.06.13 | 03:31

72
Напротив,това,което си написал важи за Кирето и летеца

2022.06.12 | 21:12

62
Ако това се случи никой няма да получи увеличение-нито пенсии,нито заплати.Според Николай Василев инфлация не се бори с увеличаване на доходите.Накрая ДПС ше стане първа политическа сила.Гаврят се всички с народа.В парламента са три дни седмично и не правят нищо.освен да се карат за кокала.Ще има страшни протести скоро.И нещо повече,ние сме бедни подценени и гладни а гладният човек няма страх!!!

2022.06.13 | 03:28

71
Как да не правят е.бат се и се дрогират и най-вече на такива,като теб го слагат

2022.06.12 | 21:13

64
До министрите и народните представители от ИТН.Здр дами и господа,вашият лидер гн Трифонов си постигна целта.Платиха му десетки милиони да хвърли държавата от терасата на 10 ият етаж.И го направи за много пари.Без дори дасе замисли какво щесе случи със държавата.Той се самоунищожи той повече няма и да чуе да влезне в парламента.Преди имаше 17%.Тошко каза за винаги но излъга.Повече шанс нямате,няма да видите нито власт нито парламент поне ако сте достойни българи помогнете на българският народ.Подкрепете българският народ подкрепете българия подкрепете кабинета на гн Петков.Тогава ще излезнете герои сега не сте.Сега сте предатели които бг народа никога няма даве забрави и щеви слагаме плакатите навсякаде като предатели.Това е голата истина помислете ако сте честни достойни български граждани.Ако сте подлоги на предателят ви Трифонов,кротувайте си и гледайте как се разпада държавата.Вие ще бъдете одговорни за цял живот,сега е момента да излезнете герои и народа да ве пази и вас и семействата ви.Слави ве подведе за много милиони и вас и избирателите си и цялата държава без дори да има капка обяснение.Те със ББорисов това им е била целта завинаги многото пари и го постигнаха.Те си са мутри от 90 те.Вас ве използва за паръван.

2022.06.13 | 03:25

70
А ти за 18 ст се продаваш

2022.06.12 | 21:17

66
ple6iv svar6i tvoita predade ni sega uskame izbori i 6te te nakajem nqma da vlezne6 vav parlamenta na izborite vav tova badi sigoren

2022.06.13 | 03:23

69
Кого ще наказваш идиот,ти си се самонаказал

2022.06.12 | 21:14

65
Москва няма нищо общо за сваляне на кабинета Кирил Петков.Борисов плати на Слави Трифонов над 100 мильона да свали кабинета Петков защото се писа че кабинета ще вкара закон,общинските кметове да нямат право на 3 ти мандат.А гн Бойко Борисов ще даде всичките си пари но да запази общ кметове.Теса всичко за него.Спасението на България са гн Кирил Петков и гн Асен Василев.Другите ето какви са.Предатели за парите на България.Ако има избори пак трябва да ги изберем.

2022.06.13 | 03:22

68
Само да ти напомня,че само удоволствията на тези педали ще ти излезнат през носа

2022.06.12 | 21:56

67
Москва няма нищо общо, освен че половината пари на тиквата са откраднати от "московски" проекти - аеци, гъзопроводи, нефтохими, лукойли и какво ли не още.

2022.06.12 | 21:12

63
Хайде де бе, учиндолски чалгар, хайде! Като можеш още да пееш, излез пред публика, направи един чалга-концерт, дери се там е пей фалшиво и "възрожденски песни"!, Ама наивниците свършиха и вероятността да бъдеш изхвърлен с камъни, е голяма! Понеже, учиндолски чалгарино, и на уличните псета стана ясно, че си мариоенетка, но марионетка от най-долна проба на сарайския ти сценарист и на пРезидента на Решетников, които яко бяха натиснати от кремълския им господар - масовия убиец и злодей! Те пък натиснаха теб да им свършиш черната работа и да извършиш мръсната поръчка, за да може, както винаги, да излязат сухи и "невинни"! Натиснаха те, Учиндолски чалгарино, защоот Кирил Петков отряза рекета и изнудването на Газпром и осигури газ и нефт на Бъггария от алтернативни източници, при това на по-добра цена! Е, това "комсионерите" и рушветчиите от Банкя и сараите не можаха да го преглътнат, и задействаха свирепата руска агентура в България, за да свалят правителството на Кирил Петков, което категорично вече извади държавата ни от кървавите ръце на кремълското чудовище! Че аверите и поръчителите ти те употребиха бе, чалгарино Учиндолски! Ухотребиха те като тоалетна хартия! Ама то може да е, понеже виждат, че си пътник не само от политиката!,

2022.06.12 | 21:10

61
Слави майкати де..а в потката.Ти за втори път ни прецакваш.Народната любов те чака.
Жалък чалгар!

2022.06.12 | 20:57

58
Подла, двулична к@рва на магията!

2022.06.12 | 21:08

60
Слави ти ще бъдещ под влака.

2022.06.12 | 20:57

59
Мафията

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини