Гроздан Караджов продължава да твърди, че не е искал 3,9 млрд. лева

  • 10 юни 2022 18:44

  • 1161
  • 13
Гроздан Караджов продължава да твърди, че не е искал 3,9 млрд. лева
© БНТ
Слушай новината Слушай новината

"Продължаваме промяната" показаха, че не спазват коалиционните отношения и не се отнасят коректно към партньорите си. Това явно преля чашата на търпение на ръководството на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" и се взе решение да се оттеглим от правителството.

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 685

Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ министърът на регионалното развитие в оставка Гроздан КараджовГроздан КараджовГроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 г. в гр. Стара Загора. Завършва английската езикова по повод трусовете в коалицията. 

Гроздан Караджов е обвинен за източването на близо 50 млн. лв. от "Глобул"

"Всеки има право на гледна точка. Те твърдят едно, ние друго. Бюджет има и ние ще подкрепим актуализацията в частта за социалните мерки. Няма опасност да се остане без актуализация на бюджета. Не съм искал пари и не става въпрос за пари. Не съм поставял условия за пари и не това е причината да напуснем коалицията", обяви той. 

ПП отговориха с документи дали Караджов е искал 3,9 млрд. лв. допълнително за МРРБ

"Не съм платил нито една стотинка по договори инхаус. Лъжа е, че аз съм искал тези пари, за да натъпча джобовете на някакви фирми. Не съм искал да спра бюджета. Задкулисното внасяне на бюджета бе причината да напуснем заседанието на Министерски съвет. В моето министерство продължаваме да работим под пълна пара и няма да саботираме нищо", разкри Гроздан КараджовГроздан КараджовГроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 г. в гр. Стара Загора. Завършва английската езикова.  

Политически анализатор: ИТН са прокси на Доган и Пеевски, заченати са с руски пари

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1161 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар

2022.06.11 | 11:17

13
До министрите и народните представители от ИТН.Здр дами и господа,вашият лидер гн Трифонов си постигна целта.Платиха му десетки милиони да хвърли държавата от терасата на 10 ият етаж.И го направи за много пари.Без дори дасе замисли какво щесе случи със държавата.Той се самоунищожи той повече няма и да чуе да влезне в парламента.Преди имаше 17%.Тошко каза за винаги но излъга.Повече шанс нямате,няма да видите нито власт нито парламент поне ако сте достойни българи помогнете на българският народ.Подкрепете българският народ подкрепете българия подкрепете кабинета на гн Петков.Тогава ще излезнете герои сега не сте.Сега сте предатели които бг народа никога няма даве забрави и щеви слагаме плакатите навсякаде като предатели.Това е голата истина помислете ако сте честни достойни български граждани.Ако сте подлоги на предателят ви Трифонов,кротувайте си и гледайте как се разпада държавата.Вие ще бъдете одговорни за цял живот,сега е момента да излезнете герои и народа да ве пази и вас и семействата ви.Слави ве подведе за много милиони и вас и избирателите си и цялата държава без дори да има капка обяснение.Те със ББорисов това им е била целта завинаги многото пари и го постигнаха.Те си са мутри от 90 те.Вас ве използва за паръван.
6

2022.06.10 | 20:08

8
Абе видехме ние. Смрадливи крадци от шайката на куция.

2022.06.11 | 11:17

12
Хайде де бе, учиндолски чалгар, хайде! Като можеш още да пееш, излез пред публика, направи един чалга-концерт, дери се там е пей фалшиво и "възрожденски песни"!, Ама наивниците свършиха и вероятността да бъдеш изхвърлен с камъни, е голяма! Понеже, учиндолски чалгарино, и на уличните псета стана ясно, че си мариоенетка, но марионетка от най-долна проба на сарайския ти сценарист и на пРезидента на Решетников, които яко бяха натиснати от кремълския им господар - масовия убиец и злодей! Те пък натиснаха теб да им свършиш черната работа и да извършиш мръсната поръчка, за да може, както винаги, да излязат сухи и "невинни"! Натиснаха те, Учиндолски чалгарино, защоот Кирил Петков отряза рекета и изнудването на Газпром и осигури газ и нефт на Бъггария от алтернативни източници, при това на по-добра цена! Е, това "комсионерите" и рушветчиите от Банкя и сараите не можаха да го преглътнат, и задействаха свирепата руска агентура в България, за да свалят правителството на Кирил Петков, което категорично вече извади държавата ни от кървавите ръце на кремълското чудовище! Че аверите и поръчителите ти те употребиха бе, чалгарино Учиндолски! Ухотребиха те като тоалетна хартия! Ама то може да е, понеже виждат, че си пътник не само от политиката!,

2022.06.11 | 11:15

11
Гнчо караджов,едана тие мамата лъжеш наивно.Немжете дасе спасите от народната любов.Рано или късно.С народа не си играйте.
Да

2022.06.10 | 20:39

9
Е чакай сега! Нали ти побликуваха паричните претенции, всички видяхме и прочетохме. И предпочитаме тия пари да идат за нашите майки и бащи пенсионери, отколкото за некадърни пътища!
Не

2022.06.11 | 01:09

10
А пОбликуваха ли, че паричните "претенции" са за да се изпълнят обещанията на кирчо и кокорчо, защото май те обещаха да разплатят едни пари, а сега не ги дават и Гроздан трябва да излезе лошия. Или главицата ти толкова информация не може да побере?
Инвалид с инвалидна карта

2022.06.10 | 19:54

7
Исках но не намерих!
КараДжаф

2022.06.10 | 19:44

6
И да съм искал...кво толкова!? Банкинския гепи 9млрд, Кирчо и Кокорчо опраскаха 9млрд за има-няма 9 дни! А аз съм обещал едно апартаментче в Рим на Славуцата, като моето...и още една къщичка от 800м2 в Бояна за мен.
само да питам

2022.06.10 | 18:59

1
разбрахте ли чалгари, че любимеца ви славиту е червена подлога!!!!???????/

2022.06.10 | 19:41

5
Значи точно както любимата ти тиква.
ПОЖАРНИКАР "БУДА“-ла ☭

2022.06.10 | 19:38

4
УЧИНДОЛСКИЯ СЕЛЯНДУР ЧАЛГАРА СЛАВИ Е ТОЧНО ТОЛКОВА ПРОСТ И ЛЪЖЛИВ, КОЛКОТО Е ПОЖАРНИКАРа "БУДА“-ла ☭, САМО ЧЕ Е ПОДЛОГА НА ДРЪНДАРСКИЯ ЦИГАНИН ААМЕТ ДОГАНУУГЛУ....
Просто човек

2022.06.10 | 19:32

3
Документ му извадиха, тоя продължава с лъжите... Абе, и т.н
oo

2022.06.10 | 19:31

2
tozi pak e mnogo glupav tova tce si iskal ne oznacava tce si vzel taka tce amerikanskata mastia da go duha nishto ne moje da ti kaje.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини