Караджов отрече да е искал допълнителните пари за пътища

  • 09 юни 2022 12:45

  • 1510
  • 4
Караджов отрече да е искал допълнителните пари за пътища
© Булфото, архив
Слушай новината Слушай новината

Министърът на регионалното развитие и благоустройството в оставка Гроздан КараджовГроздан КараджовГроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 г. в гр. Стара Загора. Завършва английската езикова отрече да е искал още 3,9 млрд. лв. с актуализацията на бюджета. 

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 685

"Това нещо, че Караджов иска 3,9 милиарда и затова всъщност си тръгвали "Има такъв народ", е едно фалшиво оправдание, което беше дадено вчера. В паниката, че изпускат управлението, в паниката, че не знаят какво да кажат, започнаха по същия начин, както когато се избираше гуверньора на БНБ, да говорят за крадливите фирми, за крадливите милиарди, за неща, които всъщност нямат нищо общо.", добави той. 

Гроздан Караджов е депозирал оставката си

Караджов прочете стенограмата от заседанието на Министерския съвет, от която става ясно, че не е поставял условия за даване на допълнителни средства към бюджета на министерството. Той обясни как са се натрупвали задълженията на тази стойност. "1,2 млрд. лв. са по решението на Народното събрание да се ползват за стари плащания, още толкова за стари започнати и недовършени работи".

Тъй като бюджетът на МРРБ е натоварен с тези допълнителни средства, е било обещано, че те ще бъдат добавени в актуализацията на бюджета.

Без осигурени средства е останало и строителството на магистрала "Хемус" и на пътя Видин-Ботевград, за да се изчака какво ще стане с инхаус процедурите.

На изпроводяк: ИТН даде поръчка за 16.5 млн. лв. на приближена пътна фирма

Вече са изплатени 660 милиона по решението на Народното събрание, остава рискът и за републиканската пътна мрежа.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1510 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2022.06.09 | 14:51

4
3 милиарда иска човечеца, явно за това са го сложили там. Пълно безумие, имам чувството, че в тази коалиция всеки гледа да краде повече от другия... Поне при ГЕРБ само те си крадеха, тука х 4
домус ага

2022.06.09 | 13:44

3
Кради ,кради пари не му мисли !!!

2022.06.09 | 13:35

2
Плешивата патерица на бойка

2022.06.09 | 13:33

1
точно както тиквака, така и славуца се насра на метеното за некой лев от господарите си.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини