Гюров: ПП стои зад вицепремиера Калина Константинова

  • 01 юни 2022 13:06

  • 602
  • 1
Гюров: ПП стои зад вицепремиера Калина Константинова
© Булфото (архив)

Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ (ПП) стои зад вицепремиера Калина КонстантиноваКалина КонстантиноваКалина Константинова завършва 9-та Френска езикова гимназия в София. Изучава Икономика в Колежа. Това коментира пред журналисти в парламента председателят на парламентарната група на ПП Андрей Гюров по повод на напрежението около обявеното намерение за прекратяване на интеграционния план за разселване на бежанци във вътрешността на страната.

Гюров посочи, че досега Константинова се е справила чудесно. Всички бежанци бяха настанени и обгрижени, добави депутатът. В момента сме в една преходна фаза, в която трябва да се премине към по-дългосрочна мярка и решение, допълни той. 

По думите му всички нормално мислещи хора разбират, че не само нашата държава, но и всички други държави в Европа, не могат да осигурят петзвездни хотели на бежанците. Нормално е в тази фаза на преход да има някакво напрежение и опозицията да повдига темата, коментира Гюров. "Все пак това е нормално политическо говорене от страна на опозицията", допълни той. 

Гьоков: Правителството се справи перфектно с бежанската криза от Украйна

Гюров посочи, че вицепремиерът Калина КонстантиноваКалина КонстантиноваКалина Константинова завършва 9-та Френска езикова гимназия в София. Изучава Икономика в Колежа е изцяло ангажирана с бежанците, денонощно с кризисния щаб правят всичко възможно напреженията да бъдат решени. 

Имаме ясно разработен времеви план с бюджетна комисия и в коалиционен формат ясни дати кога мерките трябва да влезнат, кога трябва да бъдат гласувани на първо и второ четене, така че до края на месеца при добра координация, съгласие в коалицията, такова, каквото имаме на този етап, да нямаме проблем с приемането на актуализацията, добави той. 

По-рано днес от ПГ на ГЕРБ-СДС  излязоха с декларация, в която обявиха, че правителството изобщо не разбира концепцията на временната закрила и отправиха критики срещу вицепремиера Калина КонстантиноваКалина КонстантиноваКалина Константинова завършва 9-та Френска езикова гимназия в София. Изучава Икономика в Колежа във връзка с обявеното намерение за прекратяване на плана за разселване на бежанци във вътрешността на страната. 

От СДС разпространиха съобщение, в което искат оставките на вицепремиера Калина КонстантиноваКалина КонстантиноваКалина Константинова завършва 9-та Френска езикова гимназия в София. Изучава Икономика в Колежа и на председателя на Агенцията за бежанците Мариана Тошева заради събитията от последните дни, свързани с бежанците от войната в Украйна. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
602 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Просто човек

2022.06.01 | 13:26

1
Пичове, стойте и зад просто Наско...Ще изгубите и нас така!

Добави коментар

Водещи новини