Румен Радев ще отличи участници в инициативата „Спортувай с президента“

  • 30 май 2022 13:31

  • 355
  • 1
Румен Радев ще отличи участници в инициативата „Спортувай с президента“
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

На 31 май, вторник, от 10.00 часа в Гербовата зала на „Дондуков“ 2 президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще отличи участници в инициативата „Спортувай с президента“, съобщават от пресцентъра на държавния глава. 

Церемонията е по повод Международния ден на детето и е в рамките на президентската инициатива, чиято цел е да насърчи физическата активност на българските деца.

Със специални плакети утре ще бъдат наградени децата, постигнали най-високи резултати на „Президентския тест“ – комплекс от осем популярни двигателни упражнения за измерване на сила, издръжливост, бързина, ловкост и гъвкавост. С грамоти ще бъдат отличени партньорите и доброволците, допринесли за развитието на инициативата.

Радев ще награди победителите в надпревара по лека атлетика за деца и младежи в рамките на инициативата „Спортувай с президента“

Инициативата „Спортувай с президента“ бе обявена от държавния глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на през 2019 г.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
355 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2022.05.30 | 13:56

1
Освен лицеви опори,нещо друго умееш ли,забравих и преврати знаеш как да правиш.

Добави коментар

Водещи новини