Зам.-министър Христанов за контрола на „Капитан Андреево“: Има нещо по-голямо, което е насочено към цялата ПГ на ПП

  • 25 май 2022 18:01

  • 2194
  • 6
Зам.-министър Христанов за контрола на „Капитан Андреево“: Има нещо по-голямо, което е насочено към цялата ПГ на ПП
© бТВ
Слушай новината Слушай новината

Смятаме, че противодействието на престъпността е приоритет. Затова имаме национална, а не частна полиция. Гарантираме, че държавата ще извършва санитарно-ветеринарната дейност на ГКПП „Капитан Андреево“. Това, че там ще има наши частни фирми са пълни фантасмагории. Това каза в интервю за предаването „Лице в лице“ заместник-министърът на земеделието Иван Христанов.

Той подчерта, че 10-годишен изкуствено създаден монопол от държавата в полза на определени лица е тревожен. „Няма да се откажем да продължим работата си по този случай“, подчерта зам.-министърът.

Предлагат подкуп на шефа на БАБХ

Той видя смущаващи неща в начина, по който се развиват събитията около случая в последно време. „Как дори последната седмица се разгоря доста сериозна медийна кампания, насочена срещу мен, в която бе включена и КПКОНПИ. Задавам си въпроса кой стои зад това нещо. Една малка фирма, както се представят, няма ресурса да извърши подобно нещо. Тук има нещо по-голямо, което е насочено към цялата парламентарна група на „Продължаваме промяната“, заподозря Христанов.

Костурков от ПП: Бивш депутат е опитал да подкупи шефа на БАБХ

Според него това се случва, защото засягат интереси на доста по-високо ниво. „Бих задал въпроса така: „Защо няма камери“? Как може 10 години в помещения на държавата, в които се извършва контрол, да няма нито една камера или запис? Опитахме се да разберем къде изобщо са вързани камерите. Отговор не ни беше даден. Една седмица екипите ни търсеха къде водят кабелите. Колегите от полицията изпратиха екип от ГДБОП да провери. Екипът установи, че има три камери, наведени са надолу и кабелите не водят наникъде. Всичко е бутафория“, коментира зам.-министърът.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
2194 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2022.05.25 | 22:11

6
Несе отказваите дръжте здраво юздите,вървете с народа и народа ще е с вас.
Ние

2022.05.25 | 21:35

5
Има нещо по голямо което е насочено към цялата група на ПГ на ПП. Много сложно си се изразил. Истината е следната, НЕКАДЪРНИ СМЕ, ПАК СЕ НААКАХМЕ И ТРЯБВА ЦЯЛАТА ПГ ДА ГО ОТНЕСЕ, ЗА ДА ЗАМАЖЕМЕ РАБОТАТА.
Диди

2022.05.25 | 20:44

4
Нали престъпната олигархия те доведи на власт.Те ти купиха "изборите"

2022.05.25 | 19:13

3
Никога повече гейберистан
????

2022.05.25 | 19:03

2
А, КЪДЕ е "другарят" Гешев?! СЕЗИРАН ли е ТОЙ?! Гешееееееееееев, КЪДЕ си???? "Другари-господа" от ВСС, ВИЖДАТЕ ли, ЧУВАТЕ ли???? Алоооооооооо, БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ се!!! НАРОДЕ????
Цв

2022.05.25 | 18:13

1
Мишкооо, гледах те, нищо смислено не каза! Боклук!

Добави коментар

Водещи новини