Министър Проданов ще открие фотоизложба "65 години к.к. "Златни пясъци"

  • 25 май 2022 17:17

  • 357
  • 1
Министър Проданов ще открие фотоизложба "65 години к.к. "Златни пясъци"
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Министърът на туризма Христо ПродановХристо ПродановХристо Проданов е Магистър по Индустриален Мениджмън. Собственик и управител на заведения за ще открие фотоизложбата "65 години к.к. "Златни пясъци", съобщиха от министерството. Събитието ще се състои утре (26 май), от 11:30 часа, в Клуба на народния представител в сградата на Народното събрание.

През тази година са планирани множество събития, инициативи, форуми и други изяви, като част от честванията по повод 65-годишнината на курорта, който през годините се утвърди и превърна в дестинация от европейска величина. Част от поредицата инициативи е и организираната от Съюза на хотелиерите в к.к. "Златни пясъци" фотоизложба с ретро снимки от курорта и от модерния обновен съвременен изглед.

Фотоизложбата ще бъде представена в сградата на Народното събрание от 26 май до 6 юни, а след това ще бъде изложена на Летище София.

Проданов: Ще започне преместване на бежанците в държавните бази

Последвайте канала на

Константин Тодоров
357 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Умник Гюро

2022.05.25 | 17:47

1
Браво, министъре... Умиращите от глад и безпаричие българи точно чакаха твоята рекламна фотоизложба. До сега не се беше раждал такъв умен български министър... Алилуя!

Добави коментар

Водещи новини