Журналист: Премиер и президент контактуват по-рядко отколкото по времето на Борисов

  • 24 май 2022 10:14

  • 1710
  • 3
Журналист: Премиер и президент контактуват по-рядко отколкото по времето на Борисов
© Nova news

"Новината е, че няма новина, няма промяна. Държим се като скарани деца с Македония. "Има такъв народ" се опитвали да уплашат премиера, като са мислели, че готви нещо. Петков има нарушена комуникация с Генчовска и Радев. Премиер и президент контактуват по-рядко отколкото по времето на Борисов". Това заяви журналистът Виктор Иванов за "Твоят ден" по NOVA NEWS.

По думите му искането на Петков за свикване на КСНС е споделяне на отговорност. "Език на омразата е мътно понятие, което дава поле за изнудване.

Практически е невъзможно македонците да променят Конституцията си. Петков опита да направи нещо. Дали е бил правилен подходът и работещ, е спорно", посочи той.

Политолог: Правителството се справя с оглед на много тежката ситуация

Според него всеки е готов да "разкъса" премиера, но ги е страх от предсрочни избори. "Санта Мария Маджоре е много знаково място за нашата култура - там нашата азбука получава признание. Щеше да е красив жест, ако двамата премиери биха се срещнали символично", обясни Иванов.

Радина Лазарова
1710 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2022.05.24 | 12:02

1
Контакт бз резултат е равен на нищо
PaulaFox

2022.05.24 | 12:14

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ ja.cat/id398062
Умник Гюро

2022.05.24 | 14:06

3
Президентът и премиерът са като Хърбел и Щърбел... Единият е поставен на власт от Кремъл, а другият - от сатанистите-глобалисти. Има пряка финансова и политическа връзка между тези две точки. Просто, както винаги в историята, сатанистите-комунисти и сатанистите-глобалисти играят добрия и лошия, разделят и владеят.

Добави коментар

Водещи новини