Адемов за решетките на парламента: Безсилие на управляващите

  • 19 май 2022 18:52

  • 766
  • 2
Адемов за решетките на парламента: Безсилие на управляващите
© БНТ
Слушай новината Слушай новината

Безсилие на управляващите да се справят с проблемите, които има в държавата. Това беше една огромна изненада за народните представители. Така депутатът от ДПС Хасан Адемов коментира поставените в парламента решетки.

„Никой не е питан и информиран за това. Става въпрос за препоръка от НСО, доколкото разбрахме от думите на Никола Минчев. Нито един от нашата парламентарна група не е информиран за поставянето на тези решетки“, добави той.

Решетките в НС - по искане на НСО?

По думите му няма защо управляващите да се страхуват от протести, защото те са част от демокрацията. „Излиза усещането, че управляващата коалиция я тресе страха от народната любов“, допълни народният представител.

Хасан Адемов подчерта, че ДПС подкрепя всички решения, които са в интерес на българските граждани, включително увеличението на пенсиите. „Все още не сме видели окончателния вариант. Трудно ни е да направим оценка на това, което се предлага“, допълни той, като уточни, че от ДПС не са сигурни, че начинът, по който увеличението на пенсиите се предлага ще допринесе за по-справедлива пенсионна система.   

Последвайте канала на

Теодора Павлова
766 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ттт

2022.05.25 | 22:31

2
Ти какъв си бе фес миризлив ? Там в парламента сте едни статисти и нищо по-различно от столовете там. Я се виж какво шкембе си отвъртял бе тлъстак.

2022.05.19 | 20:00

1
Ти защо неси в затвора със Доган и цялото дпс.

Добави коментар

Водещи новини