Столичният общински съвет заседава днес

  • 12 май 2022 07:12

  • 373
  • 1
Столичният общински съвет заседава днес
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Столичният общински съвет (СОС) на днешното си заседание от 10.00 ч. се очаква да одобри осигуряването на финансови средства за реализацията на „Програма на Столична община за финансово подпомагане на семейства и двойки с репродуктивни проблеми, нуждаещи се от ин витро процедури с донорски яйцеклетки" през 2022 г. и актуализация на дейностите по асистирана репродукция, съобщават от пресцентъра на СОС.

Съветниците ще обсъдят дали Първа МБАЛ „Св. Йоан Кръстител" да извърши различни ремонтни дейности в сградата на лечебното заведение, както и монтаж на система за фотоволтаично производство на ток. Ремонтни дейности се планира да се изпълнят на част от покрива на Първа МБАЛ, на тавани в Клиниката по ендоскопска и обща хирургия, в Гастроентерологичното отделение, както и в помещението, където ще бъде монтиран новият компютърен томограф, купен от лечебното заведение.

"Демократична България" призова Фандъкова да забрани "Безсмъртния полк"

СОС ще разгледа и дълго подготвяната реформа за определяне на цените на общинската собственост. Последната промяна на Наредбата за цените на общинските имоти е била през 2013 г., когато базовата стойност на кв. м площ общинско жилище е определена на 680 лв. за монолитно строителство и 485 лв. за панелно, посочват от СОС.

Последвайте канала на

Теодора Александрова
373 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
БЕЛОМОР КАНАЛ

2022.05.12 | 10:34

1
КЪДЕ СА ПЕЙКИТЕ ОТ ЗАПАДНИЯ ПАРК? ДА ГИ НАМЕРИТЕ, ЧЕ ЩЕ ВИ Е В А ПИ Ч КАТА МАЙЧИНА, БЪЛГАРСКА СМРЪДЛИВА!

Добави коментар

Водещи новини