Караджов: Няма да има извънреден коалиционен съвет, ще е само за финансови експерти

  • 09 май 2022 17:53

  • 625
  • 2
Караджов: Няма да има извънреден коалиционен съвет, ще е само за финансови експерти
© бТВ
Слушай новината Слушай новината

Няма да има извънреден коалиционен съвет, ще е само за финансови експерти. Това каза в интервю за предаването „Лице в лице“ вицепремиерът и министър на регионалното развитие и благоустройството Гроздан КараджовГроздан КараджовГроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 г. в гр. Стара Загора. Завършва английската езикова.

„Това не е коалиционен съвет. Той е експертен. Такъв съм водил и аз“, уточни той.

Караджов коментира и срещата на превозвачите с превозвачите. Според него, емоциите са надделяли, което не е трябвало да се допуска. 

„Надделяха емоциите и от двете страни. Трябваше да погледнем по-прагматично на това за какво сме се събрали. Трябваше да дебатираме. В случая, обаче, изложението на премиера беше прекъснато два или три пъти. Не съм в положението да оценявам поведението нито на тези, които напуснаха, още по-малко това на министър-председателя. Аз съм дал пример как трябва да разговаряме пред уеб камерите така, че всичко да се излъчва и да има запис. Всичко публично, всичко на масата да се вижда и да се знае. Да ги няма приказките за задкулисието. Пред нас поставиха 4 въпроса, които са ясни и разбираеми. Онзи, който ме касае, е ТОЛ таксата и въвеждането й в пълния й обхват така, както е било замислено“, допълни той.

Реакции на записа, разкрил какво вбеси Кирил Петков на срещата с превозвачите

Министърът заяви още, че няма да си подаде оставката докато счита, че прави всичко в ресора си по правилния начин. Караджов коментира още, че около 20% от парите на пътните фирми, които бяха гласувани от парламента на 20-ти април, са изплатени към днешната дата.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
625 2

Коментари 2

Добави коментар
Коко

2022.05.09 | 19:37

2
Гроздане , евтина стока си братле. Чалгаджийска.
Еми...

2022.05.09 | 18:04

1
Откъде ги намирате толко "експерти", бе, маймуни?

Добави коментар

Водещи новини