Извънреден коалиционен съвет за военната помощ за Украйна

  • 03 май 2022 07:04

  • 1486
  • 1
Извънреден коалиционен съвет за военната помощ за Украйна
© Gettyimages/архив

На извънреден коалиционен съвет днес партиите в управляващата коалиция се събират, за да обсъдят военната помощ за Украйна.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13395

Премиерът Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически заведе представители на коалиционните партньори в Украйна, за да видят на място последствията от войната. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е отказа да изпрати човек.

Темата с военната помощ влиза и в Народното събрание утре.

Очаква се в сряда депутатите да разгледат три проекта на решение – на  ДБ и на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за военна помощ, и на ПП, който предвиждаше предоставяне на „техническа помощ за защитни цели”.

„За” решението се очертава огромно мнозинство от 201 гласа. Това са депутатите от „Продължаваме промяната”, ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, „Има такъв народ” и „Демократична България”. Против са БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1486 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Баче Кико

2022.05.03 | 07:33

1
Да помогнем на братския посраински народ като направим по едно хитлерюнгендче на всяка укрошаврантия по черноморието :)

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини