Румен Петков с благодарности към руския посланик

  • 19 април 2022 12:55

  • 1954
  • 18
Румен Петков с благодарности към руския посланик
© Колаж: Novini.bg

Председателят на АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в изрази благодарност към Русия за спасяването на българските моряци от кораба "Царевна". На среща с Н. Пр. Елеонора Митрофанова, посланик на Руската федерация в България, той подчерта признателността си за грижата, положена за нашия екипаж от руска страна и добави, че всеки нормален български гражданин оценява този факт.

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в отново акцентира върху категоричността на позицията на ПП АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка – че единственото решение по конфликта Русия – Украйна е мирното решение. Истината обаче трябва да бъде показана на целия свят, добави той и изрази безпокойство по тенденцията информацията за събитията в Украйна да бъде представяна тенденциозно и едностранно. Като ярки примери той посочи ракетният удар на гарата в Краматорск, който рани и уби десетки мирни граждани, случаят в Буча, случаите с мародерства в търговски обекти в Украйна.

Митрофанова: Постоянно следим ситуацията около спасяването на българските моряци, блокирани в Мариупол

Елеонора Митрофанова също изрази безпокойство, че в Европа и света се показва само едната гледна точка във войната между Русия и Украйна и обясни, че наказанията в руската армия за мародерства, за насилие над жени и деца са много сериозни. Поради това счита, че твърденията за подобни действия от страна на руски войници са спекулации и не кореспондират с истината. Петков настоя всеки един от тези случаи да бъде изваден на светло, в интерес на обективността и изрази готовност за съдействие.

Председателят на АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка подчерта също готовността си за помощ по спасяването на нашите моряци на кораба "Рожен", който към момента се намира на пристанището в Черноморск и изрази безпокойство, че екипажите на кораби се ползват като жив щит от украинските въоръжени сили.

Зам.-външен министър: Работим върху осигуряването на син коридор за евакуацията от „Рожен“ и „Царевна“

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в допълни, че действията по осветляване на цялата истина за биолабораториите за подготовка на биологични оръжия на територията на Украйна трябва да продължат, тъй като тези обекти представляват заплаха за цяла Европа.

В рамките на срещата председателят на АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка изрази тревога по заявката на Жозеп Борел – че "войната ще се реши на бойното поле".

Това поставя под съмнение целите на Европейската комисия и Европейския съюз. Особено като си припомни, че Борел и Фон дер Лайен превърнаха човешкото здраве и живот в бизнес и инструмент за политическо притискане на Русия и Китай, коментира Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1954 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар
Агент-предател

2022.04.19 | 19:18

18
Руска подлога и държавен предател. Цял живот на заплата от Русия. Господ ще те накаже, мръсен комунист. Спри се, твойте спонсори са фашисти-убийци.
Агент-предател

2022.04.19 | 19:17

17
Руска подлога и държавен предател. Цял живот на заплата от Русия. Господ ще те накаже, мръсен комунист. Спри се, твойте спонсори са фашисти-убийци.

2022.04.19 | 14:23

16
Лaйнap пpoдажен. Руснаците са виновни за задържането на кораба изобщо, а ти им благодариш. Няма ли вече фонтани, ти се изхождаш в политиката?

2022.04.19 | 14:05

15
Брюксел си има пикаешто момче ние също.
Железников

2022.04.19 | 13:56

14
Качвайте го на влака с нея и към Сибир!
Мар

2022.04.19 | 13:52

13
Старата чанта от нещавена свинска кожа, шлюхата митрофанова да си ходи! никакви благодарности към нея!

2022.04.19 | 13:47

12
За кво благодариш бе подлого за дето руснаците починаха тая война и сега видиш ли освободили моряците? Нали заради Русия те бяха в това положение и можеше да умрат всеки един ден и ако недай боже беше станало щеше ли да напишеш протестна нота на митеофанова или щеше да мъчиш насран г*з такъв! Да умреш
Дясен Демократ

2022.04.19 | 13:45

11
Ще го хванеме спокойно със Нинова, Радев цялата им предателска шайка. Онзи Магъров беше там АББ този уби хиляди българи със заблуди по вируса и ще плащат.

2022.04.19 | 13:42

10
Пикаещото момченце от Плевен, нещастен предател.
Просто човек

2022.04.19 | 13:40

9
Мелез, лазещ в краката на рашистките агресори... Пълен позор!

Добави коментар

Водещи новини