Крум Зарков: Местните избори този път са екзистенциални за БСП

  • 18 април 2022 13:08

  • 476
  • 3
Крум Зарков: Местните избори този път са екзистенциални за БСП
© Булфото (архив)

"Местните избори за нас този път са екзистенциални". Това каза пред БНР депутатът от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Крум ЗарковКрум ЗарковКрум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „Алфонс дьо, който започна обиколка в страната заедно със Станислав Владимиров и Петър Витанов.

По думите му БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е трябва да запази кметските места и да разшири влиянието си в местната власт.

"Алфа рисърч": ГЕРБ - първа политическа сила, ерозия в персоналния рейтинг на Петков

"Хората ни критикуват за това, че изплуват вътрешните конфликти в партията, че преди избори БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не успява да защити своя истински ляв смисъл".

Зарков определи като неправилно предложението на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за връщане към хартиените бюлетини успоредно с машинното гласуване и коментира:

"Трябва да спрем да променяме изборните правила веки път. ... Решението в малките секции да се гласува с хартиени бюлетини, а в големите - машинно - е правилно и трябва да се запази". 

По думите на депутат появата на плаващи мнозинства в парламента при последните гласувания не е добър знак.

"Имаме нужда да възстановим комуникацията и доверието в коалицията. Надявам се да не се управлява с плаващи мнозинства, а чрез ясно изразено ценностно мнозинство, създадено да възстанови правовия ред в държавата".

Според Крум ЗарковКрум ЗарковКрум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „Алфонс дьо закриването на специализираното правосъдие е законно и окончателно.

"ВСС търси от 9 кладенеца вода, за да спечели още седмица, две, три. За какво им е това", така депутатът от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е коментира започналата процедура за разглеждане на искането на министъра на правосъдието искане за отстраняване на Иван Гешев от поста главен прокурор. 

Той изказа съмнение, че ВСС ще стигне до решение за оставка на Гешев.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
476 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
nema po golemi aiduci

2022.04.18 | 14:58

3
ot komunistite.................
пенсионер

2022.04.18 | 13:36

2
на изборите - в кофата. е насрахте се, та се омазахте!
Българин

2022.04.18 | 13:30

1
Ще го ядете некъпан и сополив мама ти да е.ба гадна болшевишка Отрепко!

Добави коментар

Водещи новини