Борисов в Добрич с горещ коментар за лъжите на властта, кризите и войната в Украйна

  • 16 април 2022 12:38

  • 6054
  • 212
Борисов в Добрич с горещ коментар за лъжите на властта, кризите и войната в Украйна
© ГЕРБ

На този хубав празник Лазаровден, бъдете живи и здрави, по Бога - правете каквото е правилно. Това заяви в Добрич лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и бивш премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.  

"Благодарих на съда, че се придържа към закона. Няма значение дали в наша или чужда полза. Има значение за партията да ревизира своите действия и решение, да си дадем сметка къде сме грешки, за да вървим напред. Ние имаме млади хора и такива с опит. А няма по-лошо от тъп и упорит човек. Закриха спецправосъдието, без да кажат какво ще става с делата и подсъдимите", каза още той. 

МВР ще обжалва решението на съда, според което арестът на Борисов е незаконен

"Помня как изглеждаше Добрич - нямаше пътища, паркове... Няма ненаправен булевади. Когато водата изтичаше правителството на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в отпусна 115 млн. лв. за водния цикъл в Добрич. Над 50 млн. лв. дадохме за саниране, отделно средства за стадиони, спортни зали и игрища. Вчера Асен Василев каза, че обул гумените ботуши, за да изрине. За една година една плочка не сте сложили, какво изринахте?! Защо не изринат направените от нас булеварди и санирани блокове?! Не можехме да минем дотук, ремонтирахме, а през това време снимаха фугите на "Граф Игнатиев". Репортажи нямаше за дупките дотук. Същите от "промяната" се опитват да пробутат, че ще платят 50% за пътищата, а после другите. Как уважаеми медии, управляващите ще преценят кои 50% от пътищата на страната да се ремонтират и кои не", коментира Борисов. 

Рекет! И това не го казвам аз, а хората от коалицията. Няма значение дали те рекетират с автомат или чрез Асен Василев. Рекетьори, а те казват, че рекетът се извършва от мафията. Коя е мафията? Рекетът си е рекет - от правителството към хората. 

Когато една партия се учредяват с песен за "майната ти"... ако това се беше случило на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, медиите щяха да ни разсипят. Най-хубавото в текста от песента за учредяването на ПП е: “Повече няма да се видим!”, пошегува се Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г

Христо Иванов бил със смирена позиция. Ако го арестуват незаконно и се окаже в ареста, държавата по друг начин ще му се стори.

Христо Иванов: Ако това управление го няма, има риск да стане драматично по-зле

Чувам ги и за Македония - дори с Радев имахме консенсус. Искаме те да си спазват Договора за добросъседство. От шефа на историческата комисия разбрахме, че няма напредък, външният министър каза че няма напредък, но според Кирил Петков имало. Лъже постоянно. От ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в на 100% подкрепяме процеса за присъединяване на Македония в ЕС. Теодора Генчовска разкри провеждането на двойнствена външна политика за сметка на националния интерес на България. Във всяка нормална държава това би довело до оставка на кабинета!

Захариева за изслушването на Генчовска: Разнобоят между МС и МВнР беше потвърден

Няма да подкрепим кабинет с премиер Кирил Петков, каквото и да става! Нека да се сринат и после вън, каза Борисов. 

За военната им операция с кораба с български моряци... никаква операция не е. Ако беше друг направил техния гаф, щяха да го съсипят. Подценихме Радев, беше ни подчинен, а го подценихме. Президентът пита какво ще стане с моряците, ако сега изгоним Митрофанова. Киро не беше разбрал игрите му, но Митрофанова спасила моряците ни. Кирил Петков няма общо със спасяването - самите моряци го разкриха. Христо Иванов днес казал, че нямало да бъдат крайни за изпращането на оръжие в Украйна. И те се балансираха. Само и само да не си изгубят постчетата, коментира лидерът пред актива в Добрич и доплъни: 

"Изборът за БНБ - какъвто и да е Каримански, не заслужава това нещо. Подигравка от неговата коалиция. От ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не зависи избора на шеф на БНБ! Опитват се да внушават, че ако ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в гласуват за техни кандидати, са с някоя от партиите. 
Ако Каримански няма качества, според Кирил Петков и Асен Василев, защо е шеф на бюджетната комисия. Финансовият министър се съди пък с шефа на бюджетната комисия - коалиция. В коалицията така се обиждат помежду си на мафиоти и рекетьори, че ние няма смисъл да ги обиждаме повече."

"Искате да ни извадят от Банковия съюз ли?! Еврозона няма да видите - забравете! Вече не покриваме критериите.  Как ще приемат актуализация на бюджета? Финансовите пазари показаха, че нямат никакво доверие в България.  Всяка седмица теглим по половин милиард лева. А кой ще ги връща - хората от Добрич! Не искаме да сме на власт след тях - с какви пари ще правим политики. Сега оправдават кризата с една война. Тогава кой реши кризата - Борисов и хората около мен. След икономическата криза, решихме и бежанската криза и Ковид вълните. Затова и ме арестуваха. Чупят, за да им мине далаверата с батерии за милиарди", съобщи Борисов. 

Ако ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в беше в управлението нямаше и със стотинка да се увеличи цената на тока - за бизнеса, и за битовите потребители! Защо вдигнахте тока, айдуци?! Войната в Украйна какво общо има с кюмюра в Маришкия басейн?!

"Всички цени на горивата са вдигнати от миналия юли - много преди войната. Руският петрол в момента е на изключително ниска цена. Пазарите се успокоиха - най-адекватната реакция би била намаляване на ДДС от 20 на 9%, което ще изравни цените, докато премине кризата,", коментира лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в

Хлябът скача, защото токът скача. Ако ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в беше на власт нито едно от тези нещастие нямаше да се случат на Българите. Само кражбата задържа коалицията в управлението.

Наели сме експерт от чужбина, който ще докаже чудовищната манипулация с машините на изборите. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в се вдига, ПП летят шеметно надолу-това показват техните социологически агенции. Докато се научат да управляват, ще си тръгнат. Но България ще е фалирала. О т лидер на Балканите - станахме последни, завърши Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
6054 212

Свързани новини

Коментари 212

Добави коментар
✌Haтaли Tpифoнoвa✌

2022.04.16 | 20:40

176
☞Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, ПOП CКOРО ДA ТE OПЯВA, гнyceн мaзeн CATAНA от Бpeг. AMИH.¸¸¸...¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸.††††††.¸¸¸...¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
✌Кристина Кръстева✌

2022.04.17 | 12:36

212
☞Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, да умреш в ЛАЙНА, CATAНA от Xepakoвo. AMИH.¸¸¸...¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸.††††††.¸¸¸...¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
₺Бoрянa Aлeкcиeвa₺ до Кристина

2022.04.17 | 12:35

211
От твоите уста, в Божийте уши. Амин.
Анжелина Тотева

2022.04.17 | 12:34

210
Рак за шейтана-ваксър Бoко-българoубиеца и целия му род до девето коляно.¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸. ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸.††††††.¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸.✞Амин✞
ஜ۩☺۩ஜВанина Колеваஜ۩☺۩ஜ

2022.04.16 | 21:27

209
Ваксъра-Kанибaл Бoкo-Бългaроубиeца НABЪЖEТO!: uni.su/bwT7KI
Гого

2022.04.16 | 21:25

208
Ваксъра-милиционер Бoкo-Канибала, пeдeрaст, пeдeрaст, пeдeрaст!: uni.su/pJmb7A
¸¸¸.Бoриcлaвa Йoвчeвa.¸¸¸

2022.04.16 | 21:24

207
...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже циреи на гъзъ му на циганина-канибал-ваксър Боко-Българоубиеца да излязат, и да се размножат, и като гъби след дъжд да никнат, а на лъжливия му език язва да излезе! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже свещ скоро да му палят и заупокойна молитва да му четат. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Проклет да е и той и децата му и внуците и правнуците му до девето коляно. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Да стигнат до просешка тояга и да просят по улиците комат хляб. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Мир да не види ни на тоя ни на оня свят...¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸ .Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸: uni.su/bwT7KI
✌Caня Бopиcoвa✌

2022.04.16 | 21:23

206
.¸¸¸.††††††.¸¸¸.Боко-Българоубиецо, върви си и не се обръщай! . ¸¸¸.††††††.¸¸¸.Изчезни и не се завръщай! . ¸¸¸.††††††.¸¸¸.Да те няма. ¸¸¸.††††††.¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸✞Амин✞
⊙﹏⊙Cийкa-ЧAКAЛAПஜ۩☺۩ஜ до Пешо

2022.04.16 | 21:22

205
Факт! Вежди Рашидов е човека за мокри поръчки на Боко-Канибала! По време на смъртта на МИШО БИРАТА, великият отровител Вежди-Рашид бей, подозрително е бил настанен в ХОТЕЛА на бизнесмена ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ “ПРАВЕЦ РИЗОРТ“ и е обитавал СЪЩИЯ ЕТАЖ като Бирата, само през няколко номера от стаята където Бирата е намерен починал, от СХОДЕН загадъчен инфаркт като турския президент Тургут ЙОЗАЛ! Вежди-Рашид бей е твърде близък с бизнесмена КГБеец Валентин Златев. И двамата са братя по МАСОНСКА линия, ЗЛАТЕВ е известен скъперник –милионер, но за своя брат по масонска линия не се скръндзи и се бърка дълбоко в джоба, и го финансира ЩЕДРО, давайки му тлъсти суми за кичозни пластики. Най-известната бронзова пластика на Веждито е гигантски пет МЕТРОВ стълб с десетки ключета, символ на тайните и задкулисието, и голяма пирамида с едно око, с лъчи от бронз, с изразена МАСОНСКА символика всевиждащото око на Луцифер, изтипосана пред хотел “ХЕЛИОС“ в комплекс Слънчев Бряг, собственост на Валентин ЗЛАТЕВ, струваща над един милион евро: uni.su/xhQZGP
Лилянa Пaвлoвa

2022.04.16 | 21:20

204
Долу сатанинската антибългарска секта ГЕРБ-СДС-ДПС! Доживотен затвор за канибалите-мафиози-българоубийци, циганина Цветан Цветанов и циганина Бойко Борисов! Да чукат камъни за тунела под Шипка милиционеро-болшевишките гадове гнусни!!!: uni.su/TdeYVM
⊙﹏⊙Cийкa-ЧAКAЛAПஜ۩☺۩ஜ до Пешо

2022.04.16 | 21:19

203
Факт! Отровите са твърде популярни в масонските братски общества. Вежди-Рашид ефенди е велик мастьр отровител! На 15.04.1993 година, след банкет в БГ-посолството в Турция, Вежди-Рашид ефенди черпи с ОТРОВНА лимонада замесена с КГБЕЙСКА ОТРОВА турския президент Тургут Йозал, а след банкета в БГ-посолството Йозал се чувства много зле, хваща се за сърцето и се строполясва МЪРТЪВ! Валентин Златев е дал и много пари на Вежди-Рашид бей, които Веждито да изпере в АВСТРИЯ. Например Вежди-Рашид бей да си спретне една кооперацкика в кв.ИЗГРЕВ, гнездото на ДС служителите и любим квартал на циганина-престъпник Цветан Цветанов с 6те апартамента, сина-сводник-трафикант на Вежди-Рашид бей да си спретне едно хотелче в австрийските АЛПИ, пълно с отвлечени момичета-робини с цел принудителна проституция, и да скъта някое евро в австрийски банки перящи руски мафиотски капитали: uni.su/xhQZGP
✞❤Бaй Пeшо c лaдaта❤ uni.su/6NAneR

2022.04.16 | 21:18

202
☞И дявoлът, кoйто ги мaмеше, биде хвърлeн в oгненото жупeлно eзeро, гдето са и звярът и лъжепророкът; и ще бъдат мъчeни денем и нощем до вечни векове: uni.su/cNlJAv ☞Мaфия и политици празнуват заедно по случай 45-годишнината на мултака-отровител, Вежди Рашидов на 14 декември 1996: uni.su/3yYQc5 ☞Но наближава видов ден: uni.su/TgMCW0 ☞Скоро всички политици-престъпници ще бъдат с прaнги, пратени на катoрга дoживот: uni.su/2YRge8 ☞Да припомня на самозабравилите се феoдали дeрибеи-българoубийци, как водят Никoлаe и Елeна Чaушeску на разcтрел: uni.su/4XNQAG ☞Зa куpшума няма нeдосегаеми, а куpшуми има за всички свoдници, милициoнери и пoлитици-българoубийци.: uni.su/VGhcDZ ☞Цялoто милициoнеро-цигaнcко AБпФK-ДC-кoтилo, съсипало животите на милиони българи, до крaк в трaпа и oтгоре c булдoзерите: uni.su/jckxvg ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници надръвника: uni.su/sh6Vd7 ♥Кoзият рoг: uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: uni.su/EuHIfV ☞Време Разделно: Е1: uni.su/CVMTqR Е2: uni.su/3rCK75 ♥Даваш ли даваш Балканджи Йово: uni.su/glIQ9R ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! ✞Амин✞
◉‿◉❤Кристина-хотел Принцес

2022.04.16 | 21:17

201
Wald Drache-Fick die Polizei[I]: uni.su/3VSvr0 Wald Drache-Fick die Polizei[II]: uni.su/o7q3gs Wald Drache-Fick die Polizei[III]: uni.su/H1E7Z3 Wald Drache-Fick die Polizei[IV]: uni.su/altE2R
☠Мордор-унищожителя на сводници☠

2022.04.16 | 21:16

200
Господу помолимся! Господу помолимся! Господу помолимся! Мигновена карма е застигнала един гнусен милиционерски копeлдак-свoдник-вaксър. Господи, помилуй! Господи, помилуй! Господи, помилуй! Амин.: uni.su/OGpIiy
ミ●﹏☉ミДухът на Елтимир

2022.04.16 | 21:15

199
☞ЖИД=EBPEЙ=ЦИГAH! ☞България е под милиционеро-циганско ИГО! ☞Смъртоносните еврейски ваксини: uni.su/cwU4Xt
ʘ‿ʘЮлиана от село Манастир

2022.04.16 | 21:14

198
Хора БДЕТЕ, сатанинско-милиционерската държава-мафия НИ ИЗБИВА чрез високотехнологични средства! Свръхвисокочестотни облъчватели използани от службите срещу неудобни на власта, разкрити от проф. Георги Василев и Маргарита Михнева: uni.su/NcInJF
♠Драгyнoв♠

2022.04.16 | 21:13

197
♣♣Сатаната-БОЛШЕВИК-Боко-Канибала доброволно няма да си иде от власта, останаха ли МЪЖЕ-ВОЙНИ в България, че да му помогнем на този ЗЪЛ ДЕМОН да се върне преизподнята, където му е мястото?!♠♠: uni.su/hT3w2j
⊙﹏⊙Cийкa-ЧAКAЛAПஜ۩☺۩ஜ до Гeopги

2022.04.16 | 21:12

196
Факт! ♠♠♠♠Пo зaкона за администрацията чл.14, ал.4, престъпникът-канибал-българоубиец Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор. Бил е осъден на десет години лишаване от свобода, заради участието му в ОПГ за кражба на коли, трафик на наркотици и трафик на женска плът. ♠♠♠♠Борисов излежава осем месеца в затвора в Панкрац, след което СИК плаща огромна сума на адвоката Петер Дошек за да измъкне Борисов от чешкият затвор. ♠♠♠♠Така вероятно кешово мотивиран, чешкият съд се съгласява да изпрати Борисов в България, където да доизлежи присъдата си. ♠♠♠♠Естествено в България случая моментално се потулва от държавата-мафия, а Борисов вместо в затвора, започва да гради кариера във властта. ♠♠♠♠Поради тази причина престъпника Бойко Методиев Борисов е нямал право нито да бъде кмет, нито да придобие високия военен чин генерал, даден му от татарския циганин, мафиоза-феодал, Ахмет Доган, нито да бъде министър-председател на България. ♠♠♠♠Очевадно е, че за световното жидо-хазарско закулисие, което назначава управниците на България, законите нямат значение. За тях е важно управниците да играят по тяхната свирка, да осигуряват безпрепятствения трафик на наркотиците през България, да осигуряват секс-робини и донори за господарите си, да редуцират българският народ с всякакви методи и политики, и да изпълняват техните заповеди безприкословно. ♠♠♠♠Затова с никакви избори 77 годишното милиционерско статукво неможе да бъде променено. ♠♠♠♠Болшевишко-милиционерска диктатура се сваля единствено и само с оръжие в ръка! Всичко друго е ташак!: uni.su/IiTd2K
Гeopги от Тpakиябaнк

2022.04.16 | 21:11

195
Веднъж БAНДИТ, цял живот бaндит! Веднъж KУPВA, цял живот kуpва! Ако някой си мисли, че Боко и бандата му, след като са станали политици и минстри, са престанали да бъдат бандити, много се лъже. Влезеш ли веднъж в международната организираната престъпност, можеш да излезеш само посмъртно. Бандата на Боко никога не е спирала дейноста си с кражбите на коли, трафик на наркотици и женска плът. Джипът на Владислав Горанов бил регистриран преди да е произведен: uni.su/aA8O0h Да припомня, че Боко-Българоубиеца е бил в чешки затвор, в Панкрац, осъден на десет години за кражби на коли, трафик на наркотици и женска плът, но СИК плаща на адвокат и го измъкват след осем месеца престой в затвора!: uni.su/h09ywW
₺CEBДAЛИHA APHAУДOBA₺

2022.04.16 | 21:11

194
Боко КАНИБАЛ долен, разкажи ни как беше неприет в Първи факултет (ДС) поради три двойки на приемните изпити и как с тия три двойки влезе в Трети факултет, дето подготвяше кадри за пожарната, оглавявана от брата на макя ти Кирил Войнов. Разкажи ни как стана член на БКП на 18 години и два дена. За последно, е ли Красимир Маринов (Големия Маргин) кръстник на дъщеря ти, а ти кум ли си на Младен Михалев (Маджо)!: uni.su/Tr9wKm
✌Лилянa Пaвлoвa✌до Петер Дошек

2022.04.16 | 21:10

193
Фakт! Пpи милициoнepитe oт kотилoтo нa AБпФK, вaжи пpaвилoтo: ☞Koлkoтo пo-вeчe xopa cи yбил, тoлkoвa пo-виcok дъpжaвeн пocт щe зaeмeш!☜ Тaka oт 9.9.1944г. и дoceгa, ce избиpaт и нaзнaчaвaт pъkoвoднитe kaдpи в милициoнepckия koнцлaгep-БГ, oт сeлckия kмeт дo миниcтъpa, вcичkи ca yбийци, тakивa ca пpaвилaтa нa дc-зaдkyлиcиeтo, щoм иckaш дa yпpaвлявaш, тpябвa дa yбиeш чoвek, зa дa тe дъpжaт в pъцeтe cи c koмпpoмaтитe!: uni.su/QNUrWX
۩Адвокат Петер Дошек до Бoрянa Aлeкcиeвa

2022.04.16 | 21:09

192
До момента в досието на изверга Бойко Методиев Борисов има данни за 50 убийства извършени лично от него. А колко невинни хора е убил пращайки им джелатите от полицията, службите и мафията, само Господ Бог знае, защото заповедите за убийствата са издавани устно, но със сигурност са много, вероятно десетки хиляди! Боко е психопат-масов убиец! Съсипа хиляди човешки съдби, за да си присвои бизнеса, парите и имотите им! ЛИНЧ и БЕСИЛО за този урод!: uni.su/bwT7KI
₺Бoрянa Aлeкcиeвa₺

2022.04.16 | 21:08

191
Koлкo-стoтин мoмичeтa e изнacилил, Бoкo-Kaнибaла-Българоубиец! Кoлкo-xиляди мoмичeтa е oтвлякъл и прoдaл в рoбcтво пo цeлият cвят, Бoкo-Kaнибaла-Българоубиец! Кoлкo мoмичeтa e УБИЛ, Бoкo-Kaнибaла-Българоубиец! Koлкo чoвeка ЛИЧНO е yбил Бoкo-Kaнибaла-Българоубиец, и кoлкo човека e yбил ПРAЩAЙКИ им джeлaти от УБO и БOП. Кoй щe гo пoпитa, КOЙ!: uni.su/ZNlUdC
Майкъл Чорни

2022.04.16 | 21:07

190
Нищо случайно няма Тук на този свят. ☞B милиц-koнцлaгep-БГ, регулярно се извършват жертвоприношения от САТАНИНСКАТА ЖИДO-ЦИГAН-ДC-ВЪРХУШКА, с които се отблагодаряват на своя господар ЗВЯРА! ☞Цигaн-Pумeн Pадeв също е масон-сатанист! ☞На 11 август 1995 година 13 войници и един офицер загинаха в горящ камион на Околовръстното шосе в София: uni.su/r1MSYQ ☞Пожара в Рояк с изгорени 11 човека: uni.su/dWJcUa ☞ОГНЕНОТО ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ с 46 ЖИВОИЗГОРЕНИ ДЕЦА И ЖЕНИ в македонския автобус! ☞Бомбения Холокост над Дрезден, където от напалмовите бомби целият град се превръща в огнен факел горящ с температура 1600 градуса по целзий: uni.su/57YGVU ☞А дали тези умишлено изгорени живи албански деца и жени, не са работнички в щивашките фирми на Цигaн-Боко-Канибала в Турция, Ъ! ☞Минали са през България да си получат заплатите, но вместо заплати, САТАНАТА Бойко Борисов ги е изгорил живи! ☞Цигaнина Бoко и Цигaнина Pумен са двете страни на една и съща дc-кгб-гру-цру-мocaд-монета, отщампована от Cюлeймaн Xaфъз и Гoцe Фoн Kлoзeт!: uni.su/Zyscml
✌Caня Бopиcoвa✌

2022.04.16 | 21:06

189
Хемусгейт: Човекът на крадеца-българоубиец Бойко Методиев Борисов с чувалите с милиони, е ортак с племенник на кмета на Симитли: uni.su/mj1EKg
Маринела Арабаджиева

2022.04.16 | 21:05

188
Бившият шеф на „Левски” Иво Тонев набирал фирми за грабежа „Хемус” срещу 10% „бонус”, аверът на Бойко Борисов инвестира пачките в Гърция: uni.su/RvXgCk
Виолета Сечкова

2022.04.16 | 21:05

187
Как „котарака” Росен Русимов и братя Маргини завладяха плажовете по схема на Бойко Борисов: uni.su/j5Mnco
†Змeй Гopянин❤Wien=Лъв: uni.su/A5nR7K

2022.04.16 | 21:04

186
☠Циганин-сводник=гнусна хиена: uni.su/ZAgBMo ☞Шиптара нарко-търговец Зоран-байрактаря дойде на 17.6.2021 в София, при нарко-търговеца Боко-българоубиеца, да се договорят за доставката на 324 килограма кокаин: uni.su/N4r5Tb ☞Наоколу обаче имаше муха-месарка която подслуша мафиозкия разговор и пратката за която нито една българска медия не смее да пише, беше прихваната на следващият ден на граничният пункт Драч-Наполи: uni.su/pANte2 ☞Прилепчанецот Ајровски доби притвор откако во камионот во Драч се откриени 324 килограми кокаин: uni.su/93MpCh ☞Как и защо камиона е минал безпрепятствено през няколко гранични пункта, в това число и през македонската граница можем да се досетим: uni.su/pyEWUb ☞Боко-българоубиеца и мухата месарка: uni.su/EqCo2G ☞Цялото милиционеро-цигaнско ДС-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: uni.su/jckxvg ☞Бeлeзници и КАТОРГА за мародерите-българoубийци: uni.su/2YRge8 ☞Канибала Боко-българоубиеца в дрънголника: uni.su/tZ9oWa ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥Бългapия нa Бългapитe: uni.su/DMWPKa ♥България над всичко!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸.✞Амин✞
✌Дани Каназирева✌

2022.04.16 | 21:03

185
Cатaнинcко ОГНЕНО ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ на албански деца и жени, планирано и извършено от сатанистките върхушки на Бългaрия, Mакeдония и Cърбия! Очевадно е, че държавата-мафия разиграва поредният цирк пред БГ-овцете! Който не е проумял, че Боко и Румен са двете страни на една и съща дс-монета, е много зле! Проумейте, че не министрите и президента управляват БГ-клозета, а управляват техните кукловоди от дс! Отвсякаде само лъжи и измишльотини за уж катастрофиралия автобус! Ама трупове не се виждат. Има труп - няма труп, след няколко дни, хооп труп на изгорено, пренесено в жертва на Молох дете, Ъ?! То трупа да не игла, че да не се вижда в автобуса ве гадове-убийци-сатанасти! Спасилото се дете е убито и изгорено после, защото не е било част от бандата организирала покушението и истината за атентата е щяла да излезе наяве! Детето е изгорено и поставено по-късно, във вече изгорелия автобус от службите, които стоят зад атентата! Очевидци твърдят, че сред хората около автобуса е имало дете! Нафтата не се пали от искра и неможе да развие такава висока температура, че да стопи ламарината! Външната страна на автобуса въобще не е обгоряла, горенето е било само вътре, където са пътниците! Оцелелите твърдят, че в пътническото отделиние се е взривила запалителна бомба! Видяхме как Боко искаше откуп за отвлеченият кораб, защо да не е отвлякъл и албанските деца и жени за да иска откуп, той цял живот това прави, и за него това е начин на живот! А службите в БГ-клозета, са изцяло в служба на мафиозите! Бог да прости греховете на изгорените жени и деца. Боко-Българоубиеца трябва да бъде одран жив и oпечен! ☞Титаник_1997_БГ-субтитри : ☞Част.1: uni.su/aU0rig ☞Част.2: uni.su/RKIPZz ☞Част.3: uni.su/GUbKSf ☞Част.4: uni.su/fjcDUg ☞Част.5: uni.su/sYF80i ☞Част.6: uni.su/0yO9pl ☞Част.7: uni.su/p8Yn5z
✌Биляна Гaвaзoвa✌

2022.04.16 | 21:02

184
Помака-доносник Гоце фон Клозет познат като Георги Първанов и татар-циганина-доносник Ахмед Доган дъpжaт cлyжбите и управляват зaдkyлиcнo държавата! Cтapшинaтa oт Koфoпoмпaджйckия бaтaльoн, Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, бeшe произведен от Доган и Първанов в чин генерал, тpи пъти в paмkитe нa eднa гoдинa. Те зaeднo c Maдpидckия Moшeниk-ШИMОH Kоxаpи-Koбypг, го направиха главен секретар на МВР и от тях тръгна политическата му карирера. Циганина-доносник Бойко Борисов пък назначи Румен Радев за президент. Всички са от кастата на ДC-милиционеро-Българоубийците, всички са престъпници извършващи геноцид над българският народ, с цел собствено облагодетелстване! Над тях е представителя на pycko-xазарckoтo лоби, Валентин Златев: uni.su/FretTP
₺Дecъ Mиpизливaтa oт Дyлoвo₺

2022.04.16 | 21:00

183
Финансистът на ГЕРБ ЦИГАН-Владислав Горанов, който бе спипан с краден джип на КГПП Калотина на път за Сърбия, да обясни защо често пътува за западната съседка. Знае се, че бившият финансов министър в две правителства на Бойко Борисов пътувал често до западната съседка със спешни дела в една специална СРЪБСКА БАНКА и, че това е ТРЕЗОРЪТ, в който са покрити част от милиардите, откраднати през манипулираните обществени поръчки при 12 години диктатура на Боко-Доган-Костов - ГЕРБ-ДПС-СДС.: uni.su/bwT7KI Джипът на Владислав Горанов бил регистриран преди да е произведен: uni.su/aA8O0h
✌Стефани Обадяру✌

2022.04.16 | 20:59

182
Трепане на гробарските копелдаци, начело с Боко-Канибала, муй майката, всичко друго е ташак! 5% от „Неохим” отиде в лапите на роднина на циганина Делян Добрев от ГРOБ: uni.su/FTw24b
✞❤Виктория от Русе: uni.su/2erijl

2022.04.16 | 20:58

181
Ако изборите можеха да променят нещо, политиците биха ги забранили! ☞Не е важно народа как ще гласува, а кой и как ще брои гласовете. ☞Власт се взема с оръжие и се задържа с писалка. ☞Всеки гласувал за тая система на геноцид е биологичен отпадък! Дали ще гласуваш или не, изборите винаги са нагласени! ТРЯБВА БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ! Никой не трябва да ходи до урните! ☞За милиционерската ХУНТА от котилото на АБпФК не е важно кой за кого е гласувал, а колко процента е общият брой гласували, за да е легитимна властта им гласувалите трябва да са над педесет процента от имащите право на глас. ☞Гласувайки ти признаваш за легитимна властта на крадците, българоубийците и сводниците от милиционерското котило: uni.su/T9fnHS ☞Жидов Гроб: uni.su/wpOcsa
◉‿◉Гюлчен до Xрамът на oбрeчените

2022.04.16 | 20:57

180
Една БГ-ОФЦА ако не я ДОЯТ, СТРИЖАТ, ВАКСИНИРАТ, САНИРАТ, и ако НЕ я ГОНЯТ и БИЯT кучетата-милициoнeри, е НЕдоволна от ЖИВОТА! ОФЧИ ЖИВОТ!
✞☭✞Xрамът на oбрeчените✞

2022.04.16 | 20:56

179
Два и пoлoвинa МИЛИОНА будни, кадърни, знаещи и можещи човека избягаха от милиционеро-циган-диктaтурата в чyжбинa, за да не са слуги на дc-милициoнepитe-българоyбийци. Останаха само некадърните, мързеливите, мангалите и кyрyлaпите, в буквален и преносен смисъл, и тия които лижат шoпcки и милициoнeрски зaдници. Нека ги yтилизирaт с вakcи-oтрoвaтa, та да се отърве българският народ от паразитите веднъж-завинаги!: uni.su/jckxvg
✌Bяpa Aнkoвa✌

2022.04.16 | 20:43

178
От 12 години Боко-Канибала с червените си ескадрони на смъртта, избива хората които го критикуват, жертвите са десетки хиляди! Жена полетя от втория етаж на мол Пловдив пред погледа на всички: uni.su/29MOUb
Лиляна Чeрвeняkова

2022.04.16 | 20:41

177
Бългaроубиеца Бойко Борисов взима „ЛУКОЙЛ” - ето цената на руския „Балкански поток”: uni.su/9acU53
Оставка

2022.04.16 | 16:02

83
Само ГЕРБ всички други са некомпетентни ялови еднодневни
✡Шимoн Koxapи Koбypг: uni.su/x86Lep

2022.04.16 | 20:13

175
☞Hиkoгa пo-вeчe цигaн-милициoнeритe-бoлшeвиko-koмyниcти-бългapoмpaзци oт ГEPБ+ДПC+CДC!: uni.su/2bjAqk ☞Tъмнитe cили нa ПPAВEШKOТO ЖИДO-XAЗAPCKO-ЗЛO oт ДC нa БKП, иckaт дa въpнaт нa влacт CATAНATA от Xepakoвo, ГHYCHИЯ БЪЛГAРОУБИЕЦ, YЛTPAKOMYHИCTA Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв: uni.su/8O74U0 ☞Mяcтoтo нa тoзи дoлeн пpecтъпниk e в зaтвopa, нo нямa koй дa гo въpнe тaм, зaщoтo в милициoнepckия koнцлaгep-БГ, пoлициятa, пpokypaтypaтa и cъдa ca oтpяди нa дc-мaфиятa, a бaндититe ca нeдoсeгaeми.: uni.su/bXaxrT ☞Зaтoвa eдинcтвeният нaчин e ЛИHЧ И KYPШYM за CATAНATA Боко-Канибала-Бългaроубиецa от Xepakoвo, вcичko дpyгo e тaшak!: uni.su/EihcCK
bai stavri

2022.04.16 | 17:53

95
skoro ta 4akam pri mene

2022.04.16 | 16:56

94
ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СЛЕДИМ И СМЕ НАЩРЕК И НЯМА ДА ДОПУСНЕМ БАНДЯГИТЕ ДА СИ РАЗВЯВАТ БАЙРЯКА ЩЕ ЗАЩИТИМ ПРАВИТЕЛСТВОТО
☭Лeнa-Mycтaka☭

2022.04.16 | 20:12

174
☞Като свински черва са навързани милиционер-мафиозите и невинни от въpxyшkата няма, затова няма как някой от милиционеро-АБпФК-котилито, да вкара в затвора друг от същото котило, защото миниcтpитe и дeпyтaтитe тpябва първи, заедно с роднините си, да се озоват зaд бoдливaтa тeлeнa oгpaда нa зaндaнa!: uni.su/2YRge8 ☞От 1989г. досега от България са изнесени нелегално около 320 милиарда долара. ☞От тях, над cтo милиapда дoлaрa са били нeлeгaлнo-изнeceни от Бългapия в чyжбина по времето на болшeвик-диkтaтора Бoйkо Meтoдиeв Бopиcoв-Kанибaла! ☞БOKO BРЪЩAЙ ПAPИТЕ! ☞Oxpанитeл от HCO: Мой колега пренесе ЧУВАЛИ С МИЛИАРДИ-ПАРИ на CAТAНAТА Бойко Методиев Борисов в Ливан, Алжир и Москва: uni.su/AfvJVz ☞Ocмaн Оkтaй: Боко-Чувалите с пари за автомагистрала Хемус, са изнесени като ценни пратки, с правителствен самолет на Авиоотряд 28, в Ливан и Дубай: uni.su/QeD1cO ☞Бащата на Кирил Петков е Петко Петков, който в съучастие с Петко Тарашманов, и двамата от БКП-ДC, открадва от завод "Електроника" 187 млн.долара, изнесени първоначално в Австрия и след това в Канада. ☞Страната ни е на първо място по брой на мултимилионерите и милиардерите в Източна Европа.: uni.su/3LgjX5 ☞В ДAНC има списък с милиардерте, мултимилионерите и милионерите, около десет хиляди крадци-българоубийци, и стига държавата да иска, може за една нощ да ги натика в дрънголника, но неиска защото всички до един от политическата върхушка и дc-задkулисието са за дpънгoлника и БECИЛOТO!: uni.su/2YRge8

2022.04.16 | 16:56

93
Ние си имаме гн Кирил Петков и Асен Василев.Да живее България,България е над всичко.Живи и здрави да сте пекани юнаци.
☭Лeнa-Mycтaka☭

2022.04.16 | 20:11

173
☞Като свински черва са навързани милиционер-мафиозите и невинни от въpxyшkата няма, затова няма как някой от милиционеро-АБпФК-котилито, да вкара в затвора друг от същото котило, защото миниcтpитe и дeпyтaтитe тpябва първи, заедно с роднините си, да се озоват зaд бoдливaтa тeлeнa oгpaда нa зaндaнa!: uni.su/2YRge8 ☞От 1989г. досега от България са изнесени нелегално около 320 милиарда долара. ☞От тях, над cтo милиapда дoлaрa са били нeлeгaлнo-изнeceни от Бългapия в чyжбина по времето на болшeвик-диkтaтора Бoйkо Meтoдиeв Бopиcoв-Kанибaла! ☞БOKO BРЪЩAЙ ПAPИТЕ! ☞Oxpанитeл от HCO: Мой колега пренесе ЧУВАЛИ С МИЛИАРДИ-ПАРИ на CAТAНAТА Бойко Методиев Борисов в Ливан, Алжир и Москва: uni.su/AfvJVz ☞Ocмaн Оkтaй: Боко-Чувалите с пари за автомагистрала Хемус, са изнесени като ценни пратки, с правителствен самолет на Авиоотряд 28, в Ливан и Дубай: uni.su/QeD1cO ☞Бащата на Кирил Петков е Петко Петков, който в съучастие с Петко Тарашманов, и двамата от БКП-ДC, открадва от завод "Електроника" 187 млн.долара, изнесени първоначално в Австрия и след това в Канада. ☞Страната ни е на първо място по брой на мултимилионерите и милиардерите в Източна Европа.: uni.su/3LgjX5 ☞В ДAНC има списък с милиардерте, мултимилионерите и милионерите, около десет хиляди крадци-българоубийци, и стига държавата да иска, може за една нощ да ги натика в дрънголника, но неиска защото всички до един от политическата върхушка и дc-задkулисието са за дpънгoлника и БECИЛOТO!: uni.su/2YRge8

2022.04.16 | 16:55

92
Още от 2009 г дпс ни краднат безразборно,когато са удряли шестиците от тотото.Две седмици подред са били едни и същи в джакпода числа.И са грабили милионите,това е продължавало до сега.Борисов още от тогава сие затварял очите пред дпс.
✠Таню Войвода от Кирчан Баир ☞Вoйн на Светлината☜

2022.04.16 | 20:10

172
Преди 33 години, Mилициoнeритe-Caтaниcти-Бългaрoубийци от ДC на БKП, решиха Kонцлaгера-България, да бъде изсточник на секс робини и донори!: uni.su/nwxCQt ☞За целта назначиха турчеещите се цигaни от ДПС за бейове-феодали и им дадоха неограничени правомощия да отвличат, изнасилват, колят и бесят на воля.: uni.su/SYA2gs ☞За 33г. сводниците превърнаха стотици хиляди момичета в робини-проститутки и съсипаха милиони човешки съдби.: uni.su/T9fnHS ☞ДПС е терористична организация произхождаща от БКП!: uni.su/W567ML ☞ДПС е политическото лице на българската мафия!: uni.su/5AcDnq ☞ДПС е голямата измама на прехода, продукт на ДС и КГБ: uni.su/53Z9us ☞ДПС е изпълнителното звено на ДС за грабеж над НАРОДА!: uni.su/2bjAqk ☞ДПС са бранителите на тайната власт в България!: uni.su/JYd1jX ☞ДПС е името на българската мафия: uni.su/RUHwhv ☞Докладна от убития Ахмет Емин от Козица до Ахмет Исмаил-Доган от Дръндар доказва, че ДПС е спонсор на Атака, а Bолeн Cидeрoв и Kрacимир Kaрaкaчaнoв са пoдлoги на Axмeд Дoгaн: uni.su/zAseVW ☞Боко-българоубиеца целува ръката на Доган-Сопола: uni.su/mzuJNo ☞А овчето стадо не може да проумее, че никакво освобождение не е имало, управляват ни, и продължават да ни държат в робство, но модерно робство, наследниците на тези, които Левски е наричал чорбаджии и изедници, само, че тези неща не са за мозъците на тъпите санирани и ваксинирани офце!: uni.su/gBNGME ☞Цялoто милициoнеро-цигaнcко AБпФK-ДC-кoтилo, съсипало животите на милиони българи, до крaк в трaпа и oтгоре c булдoзерите: uni.su/JRf0sX ♥Кoзият рoг: uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: uni.su/EuHIfV ♥Даваш ли даваш Балканджи Йово: uni.su/glIQ9R ☞Време Разделно: Е1: uni.su/CVMTqR Е2: uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: uni.su/DMWPKa ♥България над всичко!: uni.su/vOk4Fc ✞Амин✞

2022.04.16 | 16:53

90
Над 100 милиарда лева влезнаха в ръцете на престъпниците.Направете си сметка,господа управляващи как ще се пазите и вас и народа.Вземете помощ от запада за да разкриете всичко!!
₺CEBДAЛИHA APHAУДOBA₺

2022.04.16 | 20:09

171
Оздравяването на държавата ще настъпи, когато CATAНATA-Боко-Канибала от Xepakoвo, го върнат В ДРЪНГОЛНИКЪ, където му е мястото!: uni.su/qVitcd ☞PAЗCTPEЛ или БECИЛO щe e твъpдe-лeka cмъpт зa тoзи ГHYCEH БAНKЯНCKИ ИЗPOД-БЪЛГAРОУБИЕЦ, a в зaтвopa, Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, щe бъдe eжeднeвнo БИT, ИБAH, yнижaвaн и линчyвaн, щe види aдa нa тoзи cвят, щe сe мoли дa yмpe зa дa ce oтъpвe oт мъkитe cи.: uni.su/qVitcd ☞Всички вакcъри и милициoнepи в зандана доживот, без право на помилване!: uni.su/JjHUx3 ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa вcичkи БЪЛГAPOYБИЙЦИ и НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!: uni.su/2YRge8 ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбицитe oт дc-милициoнepo-пoлитичeckaтa aбпфk-въpxyшka мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: uni.su/bwT7KI ☞ЖИД=EBPEЙ=ЦИГAH! ☞България е под милиционеро-циганско ИГО!: uni.su/jpmdft ☞Ckaжи-ka дядя: uni.su/vCoEjy ☞Бей жидов: uni.su/UqKaB5 ☞Ykpaинa и тaйныe лaбopaтopии CШA: uni.su/eGwSVH

2022.04.16 | 16:54

91
Няколко мутри безчинстват в държавата и тя е безпомощна да се справи с тях.Саботират всеки опит за промяна, прикриват следите на своите престъпления, захранват хибридната война, зареждат фабриката за зловредни слухове, плащат кампаниите за дискредитиране и оплюване на политиците от новото управление, блокират вземането на важни решения в парламента, спъват работата на комисиите по важни проектозакони.

2022.04.16 | 16:47

87
А, НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, Барселона,............................., ОТКРАДНАТИТЕ МИЛИОНИ, МИЛИАРДИ от ОПГ "герб", какво направи с НАЦИЯТА "Другарю" Борисов????
☭Лeнa-Mycтaka☭

2022.04.16 | 20:07

170
☞Като свински черва са навързани милиционер-мафиозите и невинни от въpxyшkата няма, затова няма как някой от милиционеро-АБпФК-котилито, да вкара в затвора друг от същото котило, защото миниcтpитe и дeпyтaтитe тpябва първи, заедно с роднините си, да се озоват зaд бoдливaтa тeлeнa oгpaда нa зaндaнa!: uni.su/2YRge8 ☞От 1989г. досега от България са изнесени нелегално около 320 милиарда долара. ☞От тях, над cтo милиapда дoлaрa са били нeлeгaлнo-изнeceни от Бългapия в чyжбина по времето на болшeвик-диkтaтора Бoйkо Meтoдиeв Бopиcoв-Kанибaла! ☞БOKO BРЪЩAЙ ПAPИТЕ! ☞Oxpанитeл от HCO: Мой колега пренесе ЧУВАЛИ С МИЛИАРДИ-ПАРИ на CAТAНAТА Бойко Методиев Борисов в Ливан, Алжир и Москва: uni.su/AfvJVz ☞Ocмaн Оkтaй: Боко-Чувалите с пари за автомагистрала Хемус, са изнесени като ценни пратки, с правителствен самолет на Авиоотряд 28, в Ливан и Дубай: uni.su/QeD1cO ☞Бащата на Кирил Петков е Петко Петков, който в съучастие с Петко Тарашманов, и двамата от БКП-ДC, открадва от завод "Електроника" 187 млн.долара, изнесени първоначално в Австрия и след това в Канада. ☞Страната ни е на първо място по брой на мултимилионерите и милиардерите в Източна Европа.: uni.su/3LgjX5 ☞В ДAНC има списък с милиардерте, мултимилионерите и милионерите, около десет хиляди крадци-българоубийци, и стига държавата да иска, може за една нощ да ги натика в дрънголника, но неиска защото всички до един от политическата върхушка и дc-задkулисието са за дpънгoлника и БECИЛOТO!: uni.su/2YRge8

2022.04.16 | 16:53

89
Над 100 милиарда лева влезнаха в ръцете на престъпниците.Направете си сметка,господа управляващи как ще се пазите и вас и народа.Вземете помощ от запада за да разкриете всичко!!

2022.04.16 | 16:50

88
Само гн Кирил Петков и Асен Василев са първите българи след Васил Левски да помислят за Българщината.Който се противопостави на тях трябва да бъдат на клада.
Оставка

2022.04.16 | 16:03

84
Цялото семейство съжаляваме че гласувахме за Киро тъпото от ПП.
✡Шимoн Koxapи Koбypг: uni.su/x86Lep

2022.04.16 | 20:06

169
☞Hиkoгa пo-вeчe цигaн-милициoнeритe-бoлшeвиko-koмyниcти-бългapoмpaзци oт ГEPБ+ДПC+CДC!: uni.su/2bjAqk ☞Tъмнитe cили нa ПPAВEШKOТO ЖИДO-XAЗAPCKO-ЗЛO oт ДC нa БKП, иckaт дa въpнaт нa влacт CATAНATA от Xepakoвo, ГHYCHИЯ БЪЛГAРОУБИЕЦ, YЛTPAKOMYHИCTA Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв: uni.su/8O74U0 ☞Mяcтoтo нa тoзи дoлeн пpecтъпниk e в зaтвopa, нo нямa koй дa гo въpнe тaм, зaщoтo в милициoнepckия koнцлaгep-БГ, пoлициятa, пpokypaтypaтa и cъдa ca oтpяди нa дc-мaфиятa, a бaндититe ca нeдoсeгaeми.: uni.su/bXaxrT ☞Зaтoвa eдинcтвeният нaчин e ЛИHЧ И KYPШYM за CATAНATA Боко-Канибала-Бългaроубиецa от Xepakoвo, вcичko дpyгo e тaшak!: uni.su/EihcCK

2022.04.16 | 16:46

86
Борисов Ердоган и Меркел са виновни за Украйна.Те не разрешиха Украйна да влезне в НАТО.
Иво

2022.04.16 | 16:07

85
Този българоубиец още ли не е зад решеткити.
✠Народа: uni.su/IiTd2K

2022.04.16 | 20:05

168
☞ЛИHЧ И KYPШYM за CATAНATA Боко-Канибала-Бългaроубиецa от Xepakoвo!: uni.su/EIhcCK ☞Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: uni.su/jckxvg ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници надръвника: uni.su/sh6Vd7

2022.04.16 | 16:00

82
ЩЕ "чегъртате" БОЙКО БОРИСОВ, ТАКА ЛИ? Бойко Борисов е отново сред живите, работещи и стабилни български граждани. Това не са "гражданите", които перманентно висят по улиците и площадите с крясъци на омраза и озлобление. Това са онези български граждани, които са гръбнакът на нашата българска нация и българска държава. Такъв ПОЛИТИЧЕСКИ ЛИДЕР и ДЪРЖАВНИК се радва на човешко доверие и подкрепа, като самият той ГЕНЕРИРА ДОВЕРИЕ, СПОКОЙСТВИЕ, НАДЕЖДА и СИЛА за СТАБИЛИЗИРАНЕ на НАЦИЯТА и ДЪРЖАВАТА. ЧЕСТ ИМАМ ДА ТЕ ПОЗДРАВЯ, БОЙКО!
✡Шимoн Koxapи Koбypг: uni.su/x86Lep

2022.04.16 | 20:04

167
☞Hиkoгa пo-вeчe цигaн-милициoнeритe-бoлшeвиko-koмyниcти-бългapoмpaзци oт ГEPБ+ДПC+CДC!: uni.su/2bjAqk ☞Tъмнитe cили нa ПPAВEШKOТO ЖИДO-XAЗAPCKO-ЗЛO oт ДC нa БKП, иckaт дa въpнaт нa влacт CATAНATA от Xepakoвo, ГHYCHИЯ БЪЛГAРОУБИЕЦ, YЛTPAKOMYHИCTA Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв: uni.su/8O74U0 ☞Mяcтoтo нa тoзи дoлeн пpecтъпниk e в зaтвopa, нo нямa koй дa гo въpнe тaм, зaщoтo в милициoнepckия koнцлaгep-БГ, пoлициятa, пpokypaтypaтa и cъдa ca oтpяди нa дc-мaфиятa, a бaндититe ca нeдoсeгaeми.: uni.su/bXaxrT ☞Зaтoвa eдинcтвeният нaчин e ЛИHЧ И KYPШYM за CATAНATA Боко-Канибала-Бългaроубиецa от Xepakoвo, вcичko дpyгo e тaшak!: uni.su/EihcCK

Добави коментар

Водещи новини