Нанков: 31% спад в строителната продукция. Петков и Радев са виновни са срутването на един отрасъл

  • 13 април 2022 11:05

  • 846
  • 0
Нанков: 31% спад в строителната продукция. Петков и Радев са виновни са срутването на един отрасъл
© Булфото (архив)

За първи път от шест години се отчита спад в произведената строителна продукция и за миналата година той е близо 31%. Безработицата в отрасъла е скочила с над 14%. Това написа във Фейсбук бившият регионален министър Николай НанковНиколай НанковНиколай Нанков е министър на регионалното развитие и благоустройството до 31 август 2018 г. Той е

За тези, които четат новината в медиите и не разбират какво точно се крие зад тези числа, ще поясня - това е катастрофа! Лавинообразна.

Пътните строители пред НС: Не искаме да ходим да берем ягоди! Платете ни!

И зад срутването на един стабилен отрасъл, който дава прехраната на стотици хиляди българи и техните семейства, стоят изцяло политическите действия и бездействия на двете служебни правителства на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и настоящото редовно на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.

Във вихъра на криза с драстичен скок на строителните материали ти, като изпълнителна власт, да мотаеш с месеци решението за индексация на договорите с публични възложители със сигурност е умишлен акт!

Доскоро мислех, че е от некадърност - не е! Нарочно е! Както и нарочно не се плаща на пътноподдържащите фирми по напълно законните им договори с АПИ. Какви ли не финтове не видяхме, какви ли не вътрешнокоалиционни залози не се разиграха между ПП и ИТН. Цял бранш стана заложник на "властелините" на промяната. Които са едни печални аматьори. Оставка!

Последвайте канала на

Радина Лазарова
846 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини