Румен Радев заминава на държавно посещение в Португалия

  • 11 април 2022 07:47

  • 514
  • 3
Румен Радев заминава на държавно посещение в Португалия
© Bulphoto/архив

Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и ръководена от него делегация заминават днес на държавно посещение в Португалия. Тридневната визита на държавния глава ще започне от град Порто, където той ще бъде посрещнат от своя португалски колега Марселo Ребелo де Соуза и кмета на града Руи Морейра. 

Българският и португалският президент ще проведат среща, след която Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и Марселo Ребелo де Соуза ще направят и съвместно изявление за медиите. Ще се състоят и пленарни разговори между двете делегации.

Програмата на българския президент включва и посещение на град Лисабон, където Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще разговаря с министър-председателя на Португалия Антониу Коща и председателя на парламента Аугусто Сантос Силва. Държавният глава ще се срещне с представители на българската общност в сградата на посолството ни в португалската столица. 

Последвайте канала на

Десислава Станева
514 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2022.04.11 | 13:55

3
На кого щего дири в Португалия.Да отива в Украйна.

2022.04.11 | 08:30

1
МРЪСЕН РУСКИ БОКЛУК

2022.04.11 | 08:33

2
На този пост по венецуелски

Добави коментар

Водещи новини