Ракшиев от ПП: Започва същинската работа по Плана за възстановяване

  • 07 април 2022 11:16

  • 379
  • 2
Ракшиев от ПП: Започва същинската работа по Плана за възстановяване
© Нова нюз

"Доволен съм от посоката, която се поема с Плана за възстановяване. Няма проблеми същинската работа да започне, говорим за инвестиции в енергийна независимост, медицинските услуги, иновациите. Вярвам, че ще успеем с реализацията му", това каза за „Твоят ден“ по NOVA NEWS Александър Ракшиев от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"".

Според него нищо не е било скрито и е имало прозрачност при изработването на Плана.

Премиерът: Планът за възстановяване ще финансира промяната в България

Относно избора за управител на БНБ, Александър Ракшиев заяви, че "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" категорично застават зад кандидатурата на Андрей Гюров.

"В името на това да има стабилно управление, ще намерим начин партиите от коалицията да продължат да работят заедно", каза още той.

За изпращането на оръжие в Украйна Ракшиев заяви, че не може да изпратим тежка техника, но е в наша възможност изпращане на муниции и боеприпаси. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
379 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ники

2022.04.07 | 11:53

2
Абе тези наистина цялата им група са олигофрени

2022.04.07 | 11:35

1
СЪОБЩЕНОТО ОТ УРСУЛА ФОН ДЕР ЛАЙЕН ЗА ПЛАНА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ПОКАЗВА ЧЕ ПЛАНЪТ ПРЕДСТАВЛЯВА ИЗГРАДЕНОТО ОТ ЕВРОКОМИСАР МАРИЯ ГАБРИЕЛ.

Добави коментар

Водещи новини