Бойко Борисов: Станишев да се извини

  • 17 юни 2011 17:45

  • 2491
  • 3
Бойко Борисов: Станишев да се извини
© Булфото

Това поиска от предшественика си и лидер на БСП премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

В Троян той заяви, че днес са излезли резултатите на няколкото независими лаборатории за автомагистрала „Тракия", за строежа на която бившият зам.-министър на регионалното развитие Димчо Михалевски (БСП) твърдеше, че ГЕРБ прави магистрали върху пепел.

По думите на министър-председателя, пробите са сто процента изправни. „А Станишев ще ме клевети в Брюксел и за малко да ни спрат парите за магистрали. Затова аз държа той да се извини - не на мен, да се извини на народа, и да напише същия донос само че сега да каже - извинявам се, не съм бил прав, в Брюксел", каза още Борисов.

В Троян министър-председателят откри втория етап на градската пречиствателна станция за отпадни води, чиято стойност е почти 7,9 млн. лв. и е изградена със средства по оперативна програма „Околна среда".

Пред троянци Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г още заяви, че ако не е бил взел властта и е бил останал в опозиция като кмет на София, у нас щяло да се случи това, което сега става в Гърция. „Имайте предвид, че сме спасили България от жестока криза", каза още премиерът, за което получи бурни овации.

Прекъснат насред словото си с въпрос от събралите се хора кога стадионът на Троян ще бъде ремонтиран, в емоционален изблик Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г обеща да осигури 1000 пейки за него.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2491 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ivan

2011.06.23 | 16:35

3
България е една от най-силните държави в еРепублик - толкова силна, че предизвиква завистта на някои от съседите си, които се съюзиха за да ни заличат!В момента България води тежка война с ТУРЦИЯ,която много трудно удържаме..Ела, регистрирай се - ХОРАТА са най-ценният ресурс!!!" Можете да се регистрирате от http://www.erepublik.com/en/referrer/Tonny92
Манчев

2011.06.23 | 16:34

2
ДЕМАГОГИИТЕ НА ТОЗИ ЧОВЕК НЯМАТ КРАЙ.КАК СИ ГО НАТРЕСОХМЕ-ХАК ДА НИ Е!

2011.06.22 | 05:08

1
E tva pojarnikar akul da dava strashna rabota, ne stiga 4e e kuha leika i nema akul za 2 stotinki v glavata ami i vinagi se iztukva! "Gospodin" ministur s drugo osven s qvnata si prostotia i selski proizhod ne izpukvate pred naroda!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини