Цветанов: Законът за горите не беше разяснен добре (видео)

  • 18 юни 2012 15:54

  • 819
  • 2
Цветанов: Законът за горите не беше разяснен добре (видео)
©

На антипротеста за Закона за горите присъстваше депутат от ГЕРБ, който е избран от този регион, и е бил кмет на община Разлог. В голямата си част представителите на тези области винаги се обявяват в полза на създаване на повече работни места за развитието на туризма.

Това заяви пред журналисти министърът на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, попитан дали антипротестът е организиран от ГЕРБ.

"Нямаше достатъчно разясняване на Закона за горите, който беше приет, и се създаде усещане, че той е лобистки и би създал предпоставки за посегателство на природата в България", добави той по повод протестите във връзка със закона.

"За да се предприемат каквито и да било действия в зоните за туризъм, трябва да има експертна оценка за въздействието върху околната среда от подобни проекти. В последващите действия премиерът ясно е заявил, че трябва да има пълен консенсус по закона и не трябва да има предпоставка за възникването на подобно напрежение", каза още Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
819 2

Коментари 2

Добави коментар

2012.06.18 | 18:54

2
Ами то затова требе пипе, ама като си немате ГЕРБаджийчетата такова органче... трудно че стане!
ИСКАМЕ И НИЕ ПО АПАРТАМЕНТИ И ПАРИ

2012.06.18 | 18:52

1
Ние гражданите на България забравихме че ти беше експерт !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини