Пеевски : Проверката на "златните паспорти" ще развенчае лъжите на олигархичния кръг "Капитал"

  • 24 март 2022 15:12

  • 857
  • 2
Пеевски : Проверката на "златните паспорти" ще развенчае лъжите на олигархичния кръг "Капитал"
© ДПС
Слушай новината Слушай новината

Днес Народното събрание прие изменение в Закона за българското гражданство за отмяна на инвестиционното гражданство и за пълна проверка на всеки един случай на издаден „златен паспорт“. Изменението на закона стана реалност благодарение на инициативата на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, за която аз и моите колеги от партията многократно настоявахме. 

Това се казва в официална позиция на депутата от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на по повод приетите от парламента днес промени в Закона за българското гражданство, с които се слага край на така наречените "златни паспорти". Публикуваме позицията без редакторска намеса:  

Окончателно! Народното събрание сложи край на "златните паспорти"

"Удовлетворен съм, че усилията ни да докажем липсата на каквато и да е съпричастност на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и в частност моя, към схемите за предоставяне на инвестиционно гражданство, най-накрая ще завърши с успех. Уверен съм, че проверката на „златните паспорти“ категорично ще развенчае многобройните лъжи и манипулации на лица от олигархичния кръг „Капитал“ относно моето „участие“ в подобни схеми, както и ще извади на светло истинските участници в търговията със „златни паспорти“. 

ДПС ликува заради края на "златните" паспорти: Днес сглобката срещу Пеевски рухна

Многобройните им лъжи и манипулации успяха тенденциозно да заблудят и американската администрация, но аз съм убеден, че постепенно и тази заблуда ще бъде поправена, като твърдо вярвам в безпристрастността и правотата на американското правосъдие. Отмяната на инвестиционното гражданство и пълната проверка на издадените „златни паспорти“ е правилната крачка в тази посока".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
857 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ПЕСОГЛАВЕЦ КОЛАБЪР

2022.03.24 | 15:20

1
П.У.Т.К.О НЕ СМЕ ТЕ ЗАБРАВИЛИ. ИМАШ МНОГО НЕПЛАТЕНИ СМЕТКИ КЪМ БЪЛГАРИТЕ! СТЯГАЙ СЕ!!!
АТИЛА ХУН

2022.03.24 | 15:24

2
ДОГАН И ТОЙ ЩЕ ПЛАЩА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!

Добави коментар

Водещи новини