Кирил Петков обясни за отложената оценка на България за плана за въстановяване

  • 15 март 2022 19:38

  • 6796
  • 18
Кирил Петков обясни за отложената оценка на България за плана за въстановяване
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

Премиерът Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически призова никой да не си упражнява политическата риторика на база на фалшиви новини. Думите му са във връзка с отложената оценка на България за Плана за въстановяване и развитие.

Министър-председателят е провел телефонен разговор с председателя на ЕК Урсула фон дер Лайен.

„Тя препотвърди това, че се движим в правилната посока с перфектна скорост, като се надяваме в следващите няколко дни да каже, че всички технически параметри са постигнати. Нека не се прави фалшива политическа риторика на база на фалшиви новини”, обясни той.

Българският План за възстановяване се отлага с още месец

Премиерът е във Варна на посещение на обществен координационен център за бежанците.

„Вижда се, че когато всички запретнем ръкави заедно, постигаме неща, които никой не може сам да постигне. Усилията не са само върху плещите на доброволците. Утре ще изпратим допълнително 10 човека от МВР, които да работят в центъра. До момента през центъра са обработени документите на над 5 хиляди души. Идвам от ГП в Русе, там вече има готовност за мащабно приемане на хора. Видях палатките, пълни с доброволци. Има готовност за издаването на документи още на границата на всички бежанци. Те ще се насочват към местата за настаняване”, каза още той.

Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически добави, че България показва добро лице, с което може да се гордее.

„Проблемите не са малко, има такива с ваксинацията на пристигащите деца, с обучението им. Държавата ще засили своето присъствие в центровете като този във Варна”, каза още министър-председател.

Във връзка  с посещението у нас на европейския главен прокурор Лаура Кьовеши Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически заяви, че тя идва у нас, знаейки, че България има шанс с това правителство да изчисти корупцията.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6796 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар
ИСТИНАТА

2022.03.16 | 07:35

15
ПЛАН за ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ тогава, когато РАЗКРИЕМ:НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, Барселона,.............................., МИЛИОНИТЕ, МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ОПГ "герб"!!! БЕЗ да СТОРИМ ТОВА, "кучето" ще ПРОДЪЛЖИ да ЛАЕ и КЕРВАНЪТ ще си ВЪРВИ!!! НАРОДЕ???? НАРОДЕ???? НАРОДЕ????
Ако всичко това...

2022.03.16 | 17:16

18
е вярно и голямото кленово листо щеше да е вкарал някой вече в затвора с цялата си власт.
Истината е че някаква...йкхб

2022.03.16 | 17:14

17
шматка с голяма уста пак омагьоса бългрския избирател досущ като Жорж Ганчев преди години. Не ме гледай умно българино!!! Никакъв план няма освен " ДА СПРЕМ КРАЖБИТЕ И ВСИЧКО ЩЕ ТЕКНЕ КАТО ПО МЕД И МАСЛО". Някой в затвора да има за кражби?
плевен

2022.03.16 | 08:07

16
изчезвай анус такъв ще дойда в софия и ще се насереш какато се насра на шипка

2022.03.16 | 00:56

14
Тъпак

2022.03.16 | 00:25

13
"Перфектна "скорост с 1 г.закъснение ,последна дупка на кавала,още 1 м. в очакване да се сбъднат мечтите на разградския с няколко милиарда за батерии с малък срок на годност,но големи печалби.Още по богат да пазарува по лесно политици марионетки.Жалко,в този план няма нищо нищичко за хората.А гърците вече харчат милиарди и за енергийна ефективност на стари сгради преди 80- те защото мислят за хората и това само от първия транш.

2022.03.15 | 23:27

12
ИЗМАМНИЦИТЕ ВАСИЛЕВ И ПЕТКОВ, ТРЯБВА ДА БЪДАТ НА СЕКУНДАТА ИЗМЕТЕНИ. ВАСИЛВ Е ЗАВЛЯКЪЛ ХОРАТА С 9 МИЛИОНА ПАУНДА В ЛОНДОН И СЪДЕН ТАМ. ПЕТКОВ , ВСЯКА ВТОРА ДУМА МУ Е ЛЪЖА. ИЗЛЪГА ЗА ГРАЖДАНСТВОТО И НАЙ ПОДЛО ОТ ПАРЛАМЕНТА ИЗЛЪГА ЗА ПЛАНА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ,ЧЕ Е ВЕСЕН, А ТОЙ НЕ Е. ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ОТ ЕВРО СЪЮЗА, ВЕЧЕ СИ ПОЛУЧИХА ПАРИТЕ, А НАШИТЕ 58 МИЛИАРДА ИЗДЕЙСТВАНИ ОТ БОЙКО НЯМА ДА ПОЛУЧИМ И ДОГОДИНА. ЩЕ ТЕГЛЯТ ЗАЕМИ, А ВЕЧЕ ЗА ДВА МЕСЕЦА 9 МИЛИАРДА ИЗЧЕЗНАХА. ЛЪГАХА.ЧЕ НА ГОДИНА СЕ КРАДЕЛИ ПО 10 МИЛИАРДА И ТОВА ИМ ЛЪСНА. КИРО ИЗЛЪГА, ЗА ГАЗА, ЧЕ ЩЕ ПОЕВТИНЕЕ, А ТО НЯМА КАК, ЗАЩОТО НОВИЯ БОРД НЕ БЕ ВСТЪПИЛ. СЕГА КАТО ВСТЪПИ НОВИЯ БОРД, ЗА 3 МИНУТИ ИЗТОЧИ И ТО НЕ ИЗЛИШЪК , А ОТ ХРАНИЛИЩЕТО В ЧИРЕН И ПРОДАДЕ ГАЗ И ТО НА БИВША ФИРМА НА СЕГАШНИЯ ШЕФ НА БОРДА, КОЯТО ЛАПНА 2 МИЛИОНА НАШИ ПАРИ. И ТОЗИ СЕ ЯВЯВА ПОСРЕДНИК...ТОВА Т. ДОНЧЕВ НАРЕЧЕ ГАВРА С НАРОДА. Е НАРОДЕ, КАКВО, ЧАКАШ ОЩЕ, ЦЕНИ НА МАКС, ТОК ПЕТ ПЪТИ ПО ВИСОК И РЕЖИМ, БЕЗРАБОТИЦА И 40% ИНФЛАЦИЯ. ТРОЛОВЕТЕ КАЗВАТ ТАКА Е И ПО СВЕТА....ДА АМА НЕ. ИМАМЕ СИ СВЕЖО ЯДРЕНО ГОРИВО ИМАМЕ СИ ВЪГЛИЩА, ГАЗ, ВСИЧКО. КОЕ ДИКТУВА ЦЕНИТЕ. ДИКТУВА ГО ПО ГОРЕ НАПИСАНОТО. ПОСРЕДНИЦИ И ОЛИГАРСИ ЛАПАТ, ПЕТКОВ ЩЕ СЕ ИЗСУЛЯТ, КАТО ОРЕШАРСКИ, АМА БОЙКО НЕ ИСКАМ ПАК ДА ИДВА ДА ИМ РИНЕ ЛАЙНАТА. НЕКА ФАЛИРА ДЪРЖАВАТА И АЗ ЩЕ СЕ КЕФЯ ОТСТРАНИ, А БОЙКО ГО ИСКАМ НА НЯКОЙ ТОПЪЛ ОСТРОВ ДА ИМ ГЛЕДА СЕИРА И ДА РЕВЪТ ЗА НЕГО.

2022.03.15 | 23:14

11
Киро,остра,се,целия,ЛАЙНАР, Сфиня воняща червена,

2022.03.15 | 23:13

10
Киро,остра,се,целия,ЛАЙНАР, Сфиня воняща червена,
Гост

2022.03.15 | 22:47

9
Прост тъпунгел заедно с радефф пашли на хуй сволачи

2022.03.15 | 22:34

8
Не е зле , киро да внимава , как взема завоите с тая "перфектна скорост".

Добави коментар

Водещи новини