Атанас Зафиров: БСП няма да бъде причина за бламирането на правителството

  • 28 февруари 2022 20:03

  • 1241
  • 4
Атанас Зафиров: БСП няма да бъде причина за бламирането на правителството
© Кадър: БНТ
Слушай новината Слушай новината

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е няма да бъде причина за бламирането на правителството. Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ председателят на Комисията по отбрана в НС и депутат от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Атанас Зафиров.

Окончателното решение за смяната на министъра на отбраната Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен с проф. Тодор Тагарев ще бъде взето от ПГ на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е утре. Не са водени разговори за кандидатура за този пост на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

"БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е няма да прави по никакъв начин компромиси с националната сигурност на България, нещо повече - ние ще бъдем гарант в управляващата коалиция, че такъв компромис няма да бъде правен", категоричен е Зафиров.

Петков: Предлагаме Тодор Тагарев за нов военен министър, лъжа е, че ще пращаме изтребители и войска в Украйна

Той коментира и декларацията на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е срещу войната в Украйна и позицията за санкциите срещу Русия, като посочи, че подобен род санкции не просто не работят, имат и реципрочно действие, което ще засегне най-уязвимата част от обществото и българската икономика.

Зафиров подчерта, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е винаги е била за мирно решение на всички въпроси - последователна политика, която нямат намерение да ревизират, стига да не е заплашен миирът и суверенитетът на България.

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е приветства започналият процес, макар и плах, - срещата на делегациите на Русия и Украйна и изразява надежда да има добри новини, защото това, което се случва в Украйна, носи характеристиките на истинска война.

"Аз съм категорино против България да бъде вкарвана в каквито и да е орбити на влияние или да бъде диктувано каквото и да е поведение, което да не кореспондира с националния интерес", заяви Зафиров.

Тезата, която би могла да доведе до национално обединение е наличието на огромно българско малцинство в зоната на военните действия - това е въпросът, който трябва да стои за решаване пред България, смята депутатът.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1241 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Анонимен

2022.02.28 | 22:06

4
Българските Варвари нямат думата.

2022.02.28 | 22:03

3
Червени гадове
Фен

2022.02.28 | 20:37

2
Нали ти се натискаш от години за този пост.
скоро РАША фалирва

2022.02.28 | 20:10

1
kFA e taq SFINQ ?

Добави коментар

Водещи новини