РЗС: Сегашните членове на ВСС не са заслужили да получат кариерни бонуси

  • 14 юни 2012 16:34

  • 811
  • 3
РЗС: Сегашните членове на ВСС не са заслужили да получат кариерни бонуси
©

„Ред, законност и справедливост" категорично подкрепя апела на министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за вето върху Закона за съдебната власт.

"Позицията ни по тежките проблеми на съдебната система е изразявана многократно, а миналата седмица беше публикуван и анализ на председателя на партията Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, по ключовите въпроси, касаещи съдебната реформа.

Присъединяваме се към констатациите на премиера, че сегашните членове на Висшия съдебен съвет с нищо не са заслужили да получат кариерни бонуси и отиваме още по-далеч, като настояваме категорично:

1. Този ВСС да подаде оставка в навечерието на доклада на Европейската комисия, за да се види и у нас, и в Брюксел, че има желание за реформи.

2. Министърът на правосъдието да направи реална оценка на дейността на ВСС, за да е на ясно обществото какво всъщност се е случило в правителството на съдебната власт през тези 4 години.

3. БСП и ДПС да нямат представители от парламентарната квота в новия ВСС, защото сегашните им представители изиграха съществена роля за дискредитирането на институцията като цяло.

4. Председателят на Върховния касационен съд Лазар ГруевЛазар Груев   Лазар Георгиев Груев е роден в София. Завършва средното си образование през 1975 г. в 91-ва и други високопоставени административни ръководители в съдебната система да поискат нов вот от новия ВСС, за да продължат мандатите си, защото на всички е известна тяхната зависимост.

5. Правителството да поеме ангажимента, че няма да подсигури удобни места в изпълнителната власт на компрометирани членове на този ВСС", се казва в съобщение на РЗС, разпратено до медиите.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
811 3

Коментари 3

Добави коментар

2012.06.15 | 16:37

3
Стига си въртял свирки на Боко бе МАЛОУМНИК.
777

2012.06.15 | 16:37

2
Този се изкара по голям комунист от бившите .Ето такива ПЕДЕРАСТТИ като този НЕДЪГАВ МАЛОУМНИК ще ни вкарат в ОРИЕНТА .Докога щему позволяват на този предателна Българския народдасе показва въобще че даже да дава мнения.Той горкия няма мозък даси завържи обувките тези от ГЕРБму дали права .Кой си ти че ще искаш оставки бе ГЛАМАР ти неможеш да командваш женаси тръгнал да иска оставки .Хора помислете докъде доведе собственатаси парламентарна група ТЪПАНАРА.
Хахахахаха

2012.06.15 | 16:36

1
Този помни ли какво е говорил за Боко:))))))

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини