Марковски и Хаджигенов за последствията от списъка "Петков"

  • 19 февруари 2022 09:16

  • 2548
  • 2
Марковски и Хаджигенов за последствията от списъка "Петков"
© Кадър - Нова телевизия
Слушай новината Слушай новината

Никакъв резултат няма да има след списъка. Това е част от тъпото шоу „Борисов”. Какви списъци? Единият чете Google, принти на принтера, носи на Гешев – той ги носи в МВР. После се появява един друг шампион в клоунадата на Борисов – вади един контра списък, в който фигурира името на Иван Костов. Какво е това? Това е пълна глупост”. Това заяви в ефира на Нова телевизия адвокат Николай ХаджигеновНиколай ХаджигеновНиколай Димитров Хаджигенов е български адвокат,общественик и политик. Той е роден на 30 юни 1971 в отговор на въпрос каква ще е съдбата на списъците, предоставени от премиера Кирил Петков на прокуратурата.

„Какво ще стане трябва да каже прокуратурата, защото тя е компетентна. Ако се подходи чисто законово, както трябва да се подхожда всеки път – трябва да се прецени дали има достатъчно данни за досъдебни производства. Тоест да се провери има ли данни за извършени престъпления”, посочи от своя страна и адвокат  Димитър Марковски.

МВР прати на Върховната касационна прокуратура списъка с 19-те имена на Кирил Петков

„Въртим се в един зъл омагьосан кръг. Това с кафето и списъците го почнахме още през ранните 90 години…. Богомил Бонев беше още вътрешен министър. Лошото е, че случващото се сега, ще бъде на гърба на правосъдието и на гражданите”, подчерта Хаджигенов.

Последвайте канала на

Калина Христова
2548 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
katana

2022.02.19 | 12:27

2
Костов беше оберкорумпиран мъченик и комунист,помня как възхваляваше плановата икономика и петилетките по телевизията,в комбина с Татарчев обраха бизнесмените,за всеки износ плащаше се на Костов,това бе причината да станат врагове с Филчев.
така е

2022.02.19 | 12:22

1
правилно се изсирате по въпроса

Добави коментар

Водещи новини