Министър Янев разговаря с посланика на ОАЕ

  • 15 февруари 2022 14:59

  • 688
  • 0
Министър Янев разговаря с посланика на ОАЕ
© МО

В областта на отбраната имаме отлични отношения и бихме се радвали те да се задълбочават и намерят своята реализация и на практическо ниво.

Около това се обединиха на среща днес, 15 февруари, министърът на отбраната Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен и Н.Пр. Султан Алнуайми, извънреден и пълномощен посланик на Обединени арабски емирства (ОАЕ) в София. 

Стефан Янев разговаря с гръцкия посланик

Посланикът на ОАЕ представи накратко съществуващите планове за сътрудничество на правителствено ниво, които освен развитие на правно-нормативната база, включват и обмен на визити на най-високо равнище. В тази връзка заяви желанието на емиратската страна за развитие на контактите в сферата на отбраната по примера на области като индустрия, образование, култура и туризъм. Министър Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен подчерта, че българската страна изразява готовност за задълбочаване на сътрудничеството и набелязване на конкретни области за взаимодействие, представляващи интерес за двете страни, съобщиха от пресцентъра на Министерството на отбраната.  

Последвайте канала на

Филип Епитропов
688 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини