Кирил Петков: Заради случая "Мата Хари" Борисов фигурира в списъка ми

  • 12 февруари 2022 09:43

  • 10014
  • 97
© Булфото (архив)

В списъка с имена на хора, предаден на прокуратурата, фигурират и политици. Сред тях са депутатът от ДПС Делян Пеевски, бившият премиер Бойко Борисов заради случая "Мата Хари" и на бившия министър на финансите Владислав Горанов. За последния искаме да разберем дали е вярна информацията, дошла от Божков, че му е носел пари. Не казваме кой е виновен. Просто искаме да знаем, когато има свидетел, готов да дава пари на политик, какво е направила прокуратурата. Ако сме сигурни, че държавното обвинение си е свършило работата по тези въпроси, ще е едно наистина добро начало. Това заяви в интервю за "Събуди се" по Нова телевизия премиерът Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.

Той обясни и как е започнал казусът с формирането и предаването на прокуратурата на списъка с имена на хора, които според министър-председателя трябва да бъдат разследвани и проверявани.

Петков: Най-добре и за самия Гешев ще е да си подаде оставката

Главният прокурор дойде при мен да говорим по важни въпроси, защото моята врата е отворена за всички институции. Аз го попитах защо нямаме резултати по това, за което цялото общество говори от сутрин до вечер. Той попита какво визирам и аз тогава споделих няколко имена. След това той тръгна да изисква списъка. В него ограничих имената до 19 и предадох списъка на 20-ия, сподели Петков.

,,Полицията и ДАНС съм ги инструктирал, че не трябва да има човек над закона. Всички трябва да са под един аршин - това е новото правило'', категоричен бе премиерът.

Като най-големият успех на правителството до този момент той определи начина, по който управлява COVID вълната до този момент.

Кирил Петков: Щом има толкова остри критики, значи сме в правилната посока

,,Създадохме нова система за това и тя проработи доста добре. Не се наложи да затваряме държавата'', обясни министър-председателят. 

Той призна, че управляващите непрекъснато правят грешки.

Никой не се е родил научен. Сигурен съм, че правим всичко, което можем. Радвам се, че има и критици, но като отбор коалицията върши много неща, коментира министър-председателят.

Той разкри още, че очаква зеленият сертификат да отпадне до месеци.

Д-р Стойчо Кацаров: Очаквам скоро и у нас да отпаднат COVID мерките

Трябва да сме сигурни, че премахването му не вкарва риск за здравната система, поясни Петков.

Петков заяви, че не знае с какви точно мотиви праовсъдният министър Надежда Йорданова ще поиска официално оставката на главния прокурор Иван Гешев, но вярва, че те ще бъдат добре аргументирани.

,,Ако се внесат ясни доводи защо Гешев трябва да бъде премахнат и ВСС не ги приеме, цялото общество ще бъде наясно, че това е решение, въпреки фактите. Бих приветствал това Йорданова да смени членовете на Висшия съдебен съвет по-скоро'', коментира още премиерът.

Надежда Йорданова: Живеем в объркана държава, смяната на Гешев ще бъде само първата и най-малка крачка

Надявам се след бюджета един от първите ни закони да бъде този за разделянето на КПКОНПИ на две. Искаме за там да привлечем специалисти, но такива от извън България, за да нямат връзка с тези, които трябва да разследват в страната. Все още нямаме имена, поясни министър-председателят и добави, че би се радвал бившият служебен министър на правосъдието Иван Демерджиев също да работи за правителството.

По повод проведения снощи Съвет по сигурността Петков коментира, че най-лошият сценарий е този, за който днес може да прочетем - че има голяма степен на опасност да има агресивен акт от Русия към Украйна в следващите две седмици.

Премиерът Петков свика Съвета по сигурността заради напрежението между Русия и Украйна

Ако Русия атакува и ѝ се наложат сериозни санкции, тя може да отговори със спиране на газа, ние трябва да сме готови. Хубавото е, че все пак ние сме голям износител на ток и ако успеем да направим правилните стъпки, да договорим с ЕС да спрем износа на ток за къс период от време. Но това е екстремна ситуация, разви един от сценарийте министър-председателят.

Той потвърди, че се очаква закъснение на доставките на изтребителите F-16, както заяви и президентът Румен Радев, може би с поне две години.

Последвайте канала на

Владимир Василев
10014 97

Свързани новини

Коментари 97

Добави коментар
123

2022.02.15 | 10:21

97
Ама какво ни интересуват Мата Хари и глупавите ви списъци, доходите са важни, цената на ел.енергията, цената на стоките първа необходимост, цената на горивата. Народът обеднява при вашето управление, не при управлението на Бойко Борисов. Няма да ви търпим още дълго да знаете.
†Таню Войвода от Кирчан Баир ☞Вoйн на Светлината☜

2022.02.12 | 15:51

84
Преди 33 години, Mилициoнeритe-Caтaниcти-Бългaрoубийци от ДC на БKП, решиха Kонцлaгера-България, да бъде изсточник на секс робини и донори!: uni.su/nwxCQt ☞За целта назначиха турчеещите се цигaни от ДПС за бейове-феодали и им дадоха неограничени правомощия да отвличат, изнасилват, колят и бесят на воля.: uni.su/SYA2gs ☞За 33г. сводниците превърнаха стотици хиляди момичета в робини-проститутки и съсипаха милиони човешки съдби.: uni.su/T9fnHS ☞ДПС е терористична организация произхождаща от БКП!: uni.su/W567ML ☞ДПС е политическото лице на българската мафия!: uni.su/5AcDnq ☞ДПС е голямата измама на прехода, продукт на ДС и КГБ: uni.su/53Z9us ☞ДПС е изпълнителното звено на ДС за грабеж над НАРОДА!: uni.su/2bjAqk ☞ДПС са бранителите на тайната власт в България!: uni.su/JYd1jX ☞ДПС е името на българската мафия: uni.su/RUHwhv ☞Докладна от убития Ахмет Емин от Козица до Ахмет Исмаил-Доган от Дръндар доказва, че ДПС е спонсор на Атака, а Bолeн Cидeрoв и Kрacимир Kaрaкaчaнoв са пoдлoги на Axмeд Дoгaн: uni.su/zAseVW ☞Боко-българоубиеца целува ръката на Доган-Сопола: uni.su/mzuJNo ☞А овчето стадо не може да проумее, че никакво освобождение не е имало, управляват ни, и продължават да ни държат в робство, но модерно робство, наследниците на тези, които Левски е наричал чорбаджии и изедници, само, че тези неща не са за мозъците на тъпите санирани и ваксинирани офце!: uni.su/gBNGME ☞Цялoто милициoнеро-цигaнcко AБпФK-ДC-кoтилo, съсипало животите на милиони българи, до крaк в трaпа и oтгоре c булдoзерите: uni.su/JRf0sX ♥Кoзият рoг: uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: uni.su/EuHIfV ♥Даваш ли даваш Балканджи Йово: uni.su/glIQ9R ☞Време Разделно: Е1: uni.su/CVMTqR Е2: uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: uni.su/DMWPKa ♥България над всичко!: uni.su/vOk4Fc ✞Амин✞
₺Донка-Чака-Лап₺

2022.02.12 | 17:25

96
...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Бoко-Бългaроубиецо, ГАД мръсна-циган-болшевик-милиционерска от Банкя, ПУКНИ, девет педи в земята потъни, и червеите с месата си нахрани! ТРИЖДИ АНАТЕМА! Амин… ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.
◉‿◉Чeрвeна шaпчица APМAТKА

2022.02.12 | 17:04

95
Демонът на империята 1971: ☞Е1-Посрещане: uni.su/n1DdOA ☞Е2-Сватба: uni.su/CcEL2V ☞Е3-Кривици: uni.su/lPHKe1 ☞Е4-Проповед: uni.su/qVN0SX ☞Е5-Чужденци: uni.su/erfFtL ☞Е6-Събрание: uni.su/UtiLEd ☞Е7-Пловдив: uni.su/cGP79Q ☞Е8-Беше от нашите: uni.su/wDqsHy ☞Е9-Митхат Паша срещу барон Хирш: uni.su/roHlOk ☞Е10-Изпращане: uni.su/SU0cHW
gogo gordia gerbardjia

2022.02.12 | 17:03

94
☠.¸¸¸.Боко-българоубиецо, канибал гнусен, демон-урод милиционеро-болшевишки, педофил долен, Дай-Боже СКОРО ДА МРЕШ в адски мъки и да се пържиш в ада во век и веков.¸¸¸.††††††.¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸.Амин.¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
ஜ۩☺۩ஜВанина Колеваஜ۩☺۩ஜ

2022.02.12 | 17:02

93
.¸¸¸.††††††.¸¸¸.Камбаната отдавна бие за българоубийците от милиционерското котило на АБПФК, ДС, ЦК на БКП и ЦК на ДКМС – У-БИЙ-ЦИ, У-БИЙ-ЦИ, У-БИЙ-ЦИ, УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ! ТРИЖДИ АНАТЕМА! .¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸: uni.su/PV9TS0
✯Къpвaвaта Пeтолъчкa на Сaтaнaта✯

2022.02.12 | 17:01

92
Наскоро САТАНИСТКАТА ВЪРХУШКА принесе огнена жертва на Молох, 57[46+11] живи човека! Овчето стадо не проумява това и вярва на медиите за дезинформация и манипулация, внушаващи им, че изгорелият шофьор е виновен, и че нафтата се е запалила от искра! Ех, народе прост, затова си бил 500 години роб! Не проумяваш ли, че хората в старческиат дом и хората в автобуса са умишлено изгорени живи, и то с предварително планирани действия и средства, реализирани от службите! Не проумявяш ли, че те управляват ГЛАВОРЕЗИ, всички са такива, от селският кмет и полицая, до министъра и президента, независимо от коя партия са! Отвличат, изнасилват, продават в робство, убиват и безчинстват както си щът! Имат на разположение 100 хиляди милиционера-джелати, плюс службите и пенсионираните-милиционери, брой ги половин милион българоубийци! Въпреки, че за статуквото са гласували едва 20% от народа, те се преструктурират и се канят да продължават да узорпират властта, едните като управляващи, другите като уж-опозиция, за пред света! Боко-Сатаната НАДРЪВНИКА!: uni.su/sh6Vd7

2022.02.12 | 16:38

91
Бегай на лекар бързо
Лилянa Пaвлoвa

2022.02.12 | 15:54

89
Долу сатанинската антибългарска секта ГЕРБ-СДС-ДПС! Доживотен затвор за канибалите-мафиози-българоубийци, циганина Цветан Цветанов и циганина Бойко Борисов! Да чукат камъни за тунела под Шипка милиционеро-болшевишките гадове гнусни!!!: uni.su/TdeYVM
¸¸¸.Бoриcлaвa Йoвчeвa.¸¸¸

2022.02.12 | 15:53

88
...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже циреи на гъзъ му на циганина-канибал-ваксър Боко-Българоубиеца да излязат, и да се размножат, и като гъби след дъжд да никнат, а на лъжливия му език язва да излезе! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже свещ скоро да му палят и заупокойна молитва да му четат. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Проклет да е и той и децата му и внуците и правнуците му до девето коляно. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Да стигнат до просешка тояга и да просят по улиците комат хляб. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Мир да не види ни на тоя ни на оня свят...¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸ .Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸: uni.su/bwT7KI
гого

2022.02.12 | 15:53

87
Ваксъра-Болшевик-Канибал Бoйкo Meтoдиeв Бoрисoв, пeдeрaст, пeдeрaст, пeдeрaст, УУУУУУУУУУУУУ: uni.su/pJmb7A
Фeн клyб Сoфия-Зaпaд

2022.02.12 | 15:52

86
Цялото жидо-кабало-ваксърско котило, начело със ШЕЙТАНА Боко-Канибала, ЧЕРВЕНИЯ ДЯВОЛ Костя-Копейкин и КУЧEТО от Aда Aнгeл Kунчeв, ДО КРАК В ТРAПА и отгоре с булдозерите: uni.su/JRf0sX
ஜ۩☺۩ஜВанина Колеваஜ۩☺۩ஜ

2022.02.12 | 15:52

85
Ваксъра-Kанибaл Бoкo-Бългaроубиeца НABЪЖEТO!: uni.su/bwT7KI

2022.02.12 | 16:37

90
Киро боклуко

2022.02.12 | 14:34

80
ГЕРБ ДАВА СПИСЪК НА РАШКОВ ЗА АРЕСТИ....НАРОДА ИСКА АРЕСТИ -НА ПЪРВО МЯСТО РАШКОВ, ЗА РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ЛЪЖИ, СЛЕДВАТ БОЖКОВ, 600 МИЛИОНА ГОДИШНО ОКРАЛ С МИЛИОНИ ДЪРЖАВАТА, ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ, 5 МИЛИАРДА ОКРАЛ , БАНЕВИ 140 МИЛИОНА ИЗТОЧИЛИ ЗАВОДИ, ОСТАВИЛИ РАБОТНИЦИ БЕЗ РАБОТА ФАЛИРАЛИ ГИ И ОТКРАДНАЛИ ПАРИТЕ, ,АРАБАДЖИЕВИ-380 МИЛИОНА,, НИНОВА, ПРИВАТИЗИРАЛА ТЕХНОИМПЕКС, ВАСИЛ ВАСИЛЕВ ПРИДОБИЛ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ЗАВОД МРАЗ, МИНЬО СТАЙКОВ, РУМЕН РАДЕВ, УСВОИЛ 6 МИЛИОНА ЗА ГРИПЕНИТЕ И ПОСЛЕ ПОЛУЧИЛ НА ПОРТ ВАРНА 60 МИЛИОНА ЗА ПРЕВРАТА, К. ПЕТКОВ, ПОДАЛ ДОКУМЕНТ С НЕВЯРНО СЪДЪРЖАНИЕ И ВСЯКА ВТОРА ДУМА МУ Е ЛЪЖА, АСЕН ВАСИЛЕВ, СЪДЕН В ЛОНДОН ФАЛИРАЛ ФИРМАТА СИ И Я ОБРАЛ И ДЪЛЖИ 9 МИЛИОНА ПАУНДА. СПЕЦОВ, ПРОДАЛ ФИРМА СЪС ЗАДЪЛЖЕНИЯ НАД 1 МИЛИОН УКРИЛ ДАНЪЦИ, ЛОРЕР И ЖЕНА МУ КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ, СЪЩОТО И СЪБЕВ, БОБОКОВ, УЗУНОВ КОПРИНКОВ, РАДЕВ, ВЗЕЛ 8 МИЛИОНА ЗА ГРИПЕНИТЕ И 60 МИЛ. НА ПОРТ ВАРНА ЗА О ПРЕВРАТА....НАР0ДА ИСКА АРЕСТИ........

2022.02.12 | 15:38

83
Това го няма в техния списък, а и никога няма да се появят тези имена, понеже се нарича КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ, все пак някои от хората са им спонсори ;) Но евала, че казваш нещата, които са самата истина...

2022.02.12 | 11:17

30
Гн Кирил Петков и гн Асен Василев сте нашета гордост.Ние сме вече истински Българи.Вярваме че и гн Борисов е доволен със гн Петков и Василев.Защото няма кражба Бойко от това беше го най страх че следващите ще краднат повече от него.

2022.02.12 | 15:33

82
Толкова глупав и неграмотен коментар не бях чел скоро, но... очевидно, защо България не може да се развива, а именно поради тъnu парчета, като теб

2022.02.12 | 14:36

81
Милиарди години еволюция,за да се родиш ти.

2022.02.12 | 14:05

73
Гордостта на ИДИОТА ПОД НАЕМ шибачев са му Кире и кокорчо
гордо

2022.02.12 | 14:03

71
да ти го начукам,по идиотски като за теб

2022.02.12 | 11:22

32
Тихо ве гяур беден!!
LOS ANGELES

2022.02.12 | 14:15

78
Егати и премиера, Егати и Простака, егати и кръга Капитал - разградски и петрички селяндури!

2022.02.12 | 14:32

79
Киро”умното”,не от Гугъл със снимков материал,новият списък ли пишеш за арести на Боровец?

2022.02.12 | 14:08

76
Както казаха и от ГЕРБ, измислят си сценарии, а после започват да ги и доказват, което няма как да се случи... по ми прилича на шизофрения!

2022.02.12 | 14:10

77
по-скоро да ги разследват... все едно да си измислиш, че жена ти изневерява и да започнеш да я следиш и разследваш, но да нямаш жена :)
Почвам да го уважавам много...

2022.02.12 | 13:13

54
това момче. Браво Кириле. Нагледно показно как се борят вятърни мелници.
К. У. Р за БСП и боклука радеффф

2022.02.12 | 14:08

75
Уважавайте се, уважавайте се, вие болшевиките сте всеизвестни педеруги.

2022.02.12 | 13:39

60
Уважавай го защото сте ТЪПАНАРИ и двамата, др.ИДИОТ

2022.02.12 | 11:32

33
Аааа , така значи , Тиквата само заради " Мата Хари " !!!! А за всичко останало ????? А защо Тиквата не е в ареста заедно с целата шайка ???? Киро , ти си една п.утка !

2022.02.12 | 14:06

74
А ти си наследствен идиот и ПСИХОПАТ
не е една

2022.02.12 | 14:01

69
киро е 2 путки,2та е тъпата
Все се питам Пеевски какви очи има....

2022.02.12 | 13:11

52
да седи на първия ред в парламента и кой ли е гласувал за тоя у.род

2022.02.12 | 14:04

72
Продължавай!!До идването на санитаря

2022.02.12 | 13:23

56
Че той няма очи...

Добави коментар

Водещи новини