Започна визитата на премиера Кирил Петков в Сърбия

  • 08 февруари 2022 15:11

  • 485
  • 3
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Започна официалното посещение на министър-председателя Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически в Сърбия, което е по покана на колегата му Ана Бърнабич. Очаква се във фокуса на разговорите да са темите за европейската интеграция на Сърбия и региона на Западните Балкани, двустранните отношения, енергийното сътрудничество, инфраструктурата и икономически въпроси от взаимен интерес.

Посещението на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически в Белград започна със среща със сръбския президент Александър Вучич.

Премиерът Петков заминава за Белград

По-късно ще се състои официалната церемония по посрещането на българския премиер. Министър-председателите Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Ана Бърнабич ще имат среща на четири очи, след което ще се състоят пленарните разговори между двете официални делегации. Предвидени са изявления на двамата министър-председатели. По-късно българският премиер ще разговаря и с председателя на Народната скупщина Ивица Дачич.

Във водената от премиера Петков делегация са министърът на енергетиката Александър Николов, началникът на политическия кабинет на министър-председателя Лена Бориславова и заместник-министърът на външните работи Васил Георгиев. В рамките на посещението министър Николов ще има среща със сръбския вицепремиер и министър на минната промишленост и енергетиката Зорана Михайлович.

Последвайте канала на

Владимир Василев
485 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2022.02.08 | 15:39

3
Да не се връща

2022.02.08 | 15:29

2
Сръбския президент прилича на пу@@a в лицето
баба гицка

2022.02.08 | 15:21

1
този е голямата излагация на зеления чорап

Добави коментар

Водещи новини