Кирил Петков заминава на работно посещение в Брюксел

  • 26 януари 2022 15:50

  • 1298
  • 5
Кирил Петков заминава на работно посещение в Брюксел
© Булфото (архив)

Министър-председателят Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически заминава на работно посещение в Брюксел утре, информираха от правителствената пресслужба.

В рамките на визитата премиерът ще участва в заседание на групата за наблюдение на демокрацията, върховенството на закона и основните права към Комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи в Европейския парламент, посветено на ситуацията в България. Групата следи развитията във всички държави-членки на ЕС, като това е третото поред заседание с участието на представители на българските институции. Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически ще е първият премиер, който се отзовава на поканата. В изслушването участие ще вземат и министрите на правосъдието Надежда Йорданова и на културата Атанас Атанасов.

Европейският парламент кани на изслушване Кирил Петков и Иван Гешев

В рамките на визитата в Брюксел министър-председателят Петков ще се срещне и с новоизбрания председател на Европейския парламент Роберта Мецола, както и с председатели на политическите групи в ЕП.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1298 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2022.01.26 | 16:11

1
Смешниците от Харвард да си обират крушите и да не заглобват повече държавата! Вече и онези, които гласуваха за "подмяната" са тотално разочаровани от новите келешчета. С келешлъци държава не се управлява! Ако сега направят избори, Борисов ще спечели със 75%! Жалко, че така прецакаха народа, но всичко ще си дойде по местата. Белия автобус е със зимни гуми, няма да изкарат и до пролетта.

2022.01.26 | 16:30

2
Че ще съсипят страната,още април миналата година! Преживях комунизма,Лукановата и Виденовата кризи!!! Усещането за несигурност,страх и сивота е същото,даже и по-глямо! Но този чук(председателя на НС) ,Кирчо и Кокорчо не помнят онези времена,те са деца на комунисти,участвали в разрухата на България! За това предпочитам ГЕРБ и Борисов,пред всички останали!!!

2022.01.26 | 16:35

3
Май за пръв път имаме министър председател прикрит хомосексуалист.
Гост

2022.01.26 | 18:04

4
Тоя пак ще дрънка глупости Лъжец кой ще ти повярва ?

2022.01.26 | 19:37

5
Отивай и не се връщай , просто Киро

Добави коментар

Водещи новини