Председателят на СОС анонсира драконовски мерки за преместваемите обекти в София

  • 24 януари 2022 18:44

  • 925
  • 2
Председателят на СОС анонсира драконовски мерки за преместваемите обекти в София
© Кадър: БНТ
Слушай новината Слушай новината

Предлагаме цялостна реформа за начина, по който се поставят преместваемите обекти в София. Предлагаме ясни правила и по-строг контрол. Такива правила ще позволят по-лесно да се носи отговорност. Това заяви председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо образование и е бил адвокат към Софийска в предаването „Още от деня“ по БНТ.

Оказва се, че е много трудно преместването на такива обекти. Този процес отнема около 2 години. Това е злоупотреба с право, което повече няма да допускаме, посочи той.

Нови правила за преместваемите обекти в София

„За количките предвиждаме или автономно захранване. Глобите са много сериозни. За преместваемите обекти тя е 50 000 лева. Предвиждаме по-лесно премахване от наши служители със специализирана техника“, обяви Георгиев.

По думите му над 320 са незаконните обекти в София. „Половината от тях са премахнати, а другите са в процес за премахване със заповед на кмета Йорданка Фандъкова“, изтъкна председателят на СОС.

Георги Георгиев Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо образование и е бил адвокат към Софийска е убеден, че с новите мерки ще успеем да подредим гарда си. По думите му общественият интерес надделява.

„Предвиждаме и глоби за електроразпределителните дружества, подали ток на такъв обект без да е въведен в експлоатация. Те ще започват от 50 000 лева.

Мая Йорданова
925 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
тнвм

2022.01.24 | 19:39

2
Защо сега, младежо?
Пхахахаха

2022.01.24 | 19:18

1
Мърльовците от ПП ГРОБ, които ги нацвъкаха по цяла София, ся ще ги махат :))) Верва ли ви некой, ве, муньо?

Добави коментар

Водещи новини