Президентът Радев изказва съболезнования по повод кончината на проф. Венец Димитров

  • 21 януари 2022 09:50

  • 1191
  • 4
Президентът Радев изказва съболезнования по повод кончината на проф. Венец Димитров
© Булфото (архив)

Държавният глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на поднася съболезнования по повод кончината на проф. Венец Димитров, с когото семейството и близките му се прощават днес, съобщиха от прессекретариата на президента.

В писмото си до опечалените държавният глава отбелязва дългогодишната преподавателска, научна и академична дейност на проф. Димитров, спечелила уважението на неговите колеги и на многобройните му студенти и достойна за признание и благодарност от обществото.

Държавният глава изтъква, че значимият авторитет на проф. Венец Димитров, неговата всеотдайност и професионализъм ще продължат да служат за пример на българските творци.

Почина проф. Венец Димитров

Радина Лазарова
1191 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
00

2022.01.21 | 10:09

1
бял ден да не видиш - превратаджия

2022.01.21 | 12:08

2
Да вдигне високо юмрук в памет.

2022.01.21 | 12:32

3
Бил ли е набоден

2022.01.21 | 12:47

4
Днешното правителство- комунисти, дойдоха на власт с ЛЪЖА и благодарение на финансовата подкрепа на мафиоти избягали от закона в държавата! Румен Радев про руски настроен избран с манипулации с машинен вот загуби комисионна от сделката Грипен...яхна протеста 2021 организиран от криминалния контингент...Кирил Петков син на окръжен на БКП изнесъл в Канадска банка през Австрия близо 160 млн долара в началото на 90те..Петков, подал документ с невярно съдържание, за което трябваше да е съден, Асен Василев фалира фирма в Великобритания и дължи 8 милиона паунда там, Спецов, дължи 1 милион ДДС, .Корнелия Нинова...опитна в източването на фирми в началото на 90те, приватизирала Техноимпекс и уволнена като министър, от Станишев, точно за корупция. ...всичко започна преди 2-3 години когато Българското правосъдие подгони Цв.Василев и Васил Божков, както и Арабаджив, Банев, Прокопиев, всички фалирали предприятия оставили хора на улицата, продали всичко за скраб и станали милионери. , ..закрилниците и финансови магнати, които подпомагат БСП през годините ....и започнаха с компромати и откровени ЛЪЖИ ...снимки ....вили в чужбина и се стигна до канибализъм ....сега стана ли ви ясно уважаеми кой Ви управлява в момента ....МАФИЯТА !!!!!

Добави коментар

Водещи новини