Костадинов: Не спре ли този медицински фашизъм, предстоят още протести!

  • 12 януари 2022 17:42

  • 7545
  • 88
Костадинов: Не спре ли този медицински фашизъм, предстоят още протести!
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Още миналия месец ние много ясно заявихме, че ако няма диалог, такъв протест ще има. За съжаление стигнахме в ситуация като днешната. Това заяви в интервю за "Лице в лице" по bTV лидерът на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" Костадин Костадинов.

,,Шества само пропаганда, която е едностранчива. Всички знаем какво ще последва, ако нещата не се променят – ще има затягане на мерките, ще има задължителна ваксинация... Трябва да се върнем към нормалния начин на живот'', заяви той.

Опит за щурм на парламента: Стигна се до сблъсъци между протестиращи и полицаи

По думите на Костадинов той "се намира под домашен арест, а не под карантина".

Аз съм под домашен арест, замаскиран като карантина. Днес около 10-15 пъти ме посещаваха полицаи, за да проверят дали няма да изляза някъде. В случая не мога да се срещна с министър-председателя преди да ми изтече домашният арест, посочи лидерът на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател".

Той похвали здравния министър проф. Асена Сербезова, че е проявила мъжество и е поканила протестиращите на разговор.

,,Тя прояви здрав разум, защото днешното ѝ поведение беше най-мъжкото от всички останали и покани протестиращите на разговори. Това искахме да се случи и с министър-председателя'', каза Костадинов.

Според депутата всичко произтича от това, че един медицински проблем се превърна в политически, поради което "хората в България не вярват в цялата тази пропаганда".

По темата със зелените сертификати Костадинов изрази мнение, че те са били наложени от "външните ни господари".

Зеленият сертификат не действа. Вижте примера с председателя на парламента, който има зелен сертификат – пак е в карантина, пак заразява... усещате ли абсурда на цялата ситуация?! Абсолютно безсмислено е да се налагат каквито и да е ограничения, отсече председателят на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател".

Костадинов: Никъде не се вижда името на Минчев върху теста, който е публикувал

Той попита и защо продължава да е в карантина, при положение че си е направил два теста, които са отчели отрицателен резултат.

,,Защото аз не съм в карантина, а под домашен арест'', подчерта още веднъж Костадинов.

Интернет реагира на протеста…

В заключение той се закани, че ако нещата не се променят и не бъдат проведени разговори с властта, ще има още такива протести.

Демокрацията означава разговори и диалог, завърши лидерът на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател".

Владимир Василев
7545 88

Свързани новини

Коментари 88

Добави коментар

2022.01.12 | 17:52

1
Лошо че няма ваксина срещу простотия.

2022.01.12 | 22:43

76
Гледам, бая страдаш, направо си хроничен дебил.
Умник Гюро

2022.01.12 | 17:53

2
Не спре ли медицинският фашизъм, ще ги избесим по стълбовете: и правителството, и президента, и депутатите. Мърши долни.
..

2022.01.12 | 18:00

8
Абсолютно следващия протест ще сме въоражени пък каквото има да става ще става да му мислят полицаите застанали отпред да пазят тия нещастници!!

2022.01.12 | 17:57

3
Браво! Смел човек, ето такъв трябва да е българският политик!

2022.01.12 | 18:05

15
Точно така е. В страната на лъжите, дори малка истина свети като слънце.
gogo

2022.01.12 | 18:03

10
Ваксъра-Костя-Кoпeйкин=Безродника-Волен-Долен! И двамата са гнусни доносници на дс, и ПОДЛОГИ на доносниците-българомразци Боко-Българоубиеца и Доган-Сопола!: uni.su/mzuJNo
gogo

2022.01.12 | 17:58

4
...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже циреи на гъзъ му на циганина-канибал-ваксър Боко-Българоубиеца да излязат, и да се размножат, и като гъби след дъжд да никнат, а на лъжливия му език язва да излезе! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже свещ скоро да му палят и заупокойна молитва да му четат. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Проклет да е и той и децата му и внуците и правнуците му до девето коляно. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Да стигнат до просешка тояга и да просят по улиците комат хляб. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Мир да не види ни на тоя ни на оня свят...¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸ .Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸: uni.su/bwT7KI
Гошо от nочuвка

2022.01.12 | 17:58

5
Това MеDиите сте няма такива Dолни оTpеnku. Свобода на словото ли? Няма такава, пишете каквото ви се каже. Оплювате Костадинов масово всичките медии, защо? Кой нарежда? Кажете си? Днес по БНТ слушам тая дето вземаше мнения в парламента, опява че лкарите изнемогвали, защо? Преди "Пандемията" са имали съшия брой че и по-висок пациенти, това е видно от статстиката на МЗ, тогава защо не ревяха а сега реват, защо ревете и вие? Кой ви плаща?
gogo

2022.01.12 | 18:02

9
Ваксъра-Костя-Кoпeйкин=Безродника-Волен-Долен! И двамата са гнусни доносници на дс, и ПОДЛОГИ на доносниците-българомразци Боко-Българоубиеца и Доган-Сопола!: uni.su/mzuJNo
Лилянa Пaвлoвa до gogo

2022.01.12 | 17:59

6
Долу сатанинската антибългарска секта ГЕРБ-СДС-ДПС! Доживотен затвор за канибалите-мафиози-българоубийци, циганина Цветан Цветанов и циганина Бойко Борисов! Да чукат камъни за тунела под Шипка милиционеро-болшевишките гадове гнусни!!!: uni.su/TdeYVM
◉‿◉Чeрвeна шaпчица APМAТKА

2022.01.12 | 18:00

7
И Костя-Кoпeйкин, и Волен-Долен, и Бoкo-Бългaроубиeца, и Крава-Доя са ваксъри до мозъка на костите си, и тайни кремълски агенти.: uni.su/zAseVW Истинската причина за протеста, не е ковид-диктатурата, а е опит да се завземе власта, и Боко-Канибала да продължи да избива българският народ чрез едноличната си диктатура! ☞Диктатора Бойко Борисов: Аз ще се върна един ден: uni.su/RblzQU
Fash

2022.01.12 | 18:03

11
По голям ненормален след Болен Сидеров е тоя кретен Копейкин. Пълно копие на Адолф Хитлер! ..Фашистка пропаганда за наивния и прост народ..

2022.01.12 | 18:12

25
Волен ряпа да яде. Лудото коце копейкин кърти мивки с пропаганда и простотия. Поне може да видите лицата на простотията- ходят без маска.

2022.01.12 | 18:10

23
Че и луд за връьване е Костя.
Хост

2022.01.12 | 18:04

12
Тоя не е ли за Карлуково?
Beлзeвул

2022.01.12 | 18:06

17
☠.¸¸¸.Грoбoве и KOВЧEЗИ за българоyбийците Бoйко Mетодиев Бoрисов, Костадин Костадинов, Oлга Cотирова, Cтойчо Kацаров, Aнгел Kунчев, Pадан Kънев, Hиколай Bасилев, Tодор Kантарджиев, Xристо Xинков, Kрасимир Гигoв, Бoгдан Пeтрунoв, Hиколай Bитанов, Pадостина Aлександрова, Tрифон Bълков, Димитъp Пeтров, Hиколай Гaбрoвски, Mира Kожухарова, Лъчeзaр Tомов, Mария Cтаевска, Гeoрги Moмeков, Любoмира Глoмб, Kостадин Aнгелов. Амин.¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
☠Мордор-унищожителя на сводници☠

2022.01.12 | 18:04

13
Офце с овце, проумейте, че болниците са създадени да обслужват единствено и само кастата на върхушката. Всички останали влизат или в графа донори, или в графата ЗА УТИЛИЗИРАНЕ. В милиционерския клозет БГ, ако не сте от котилото на АбпФК и оставите свой близък в болница, знайте, че го оставяте в ръцете на джелати-българомразци, за да му вземат живота, а в много случай и имота! Санитарките в болниците са гнусни твари, професионални серийни убийци и имотни измамници!: В болниците-душегубки ви чакат българоубйци преоблечени като доктори и чистачки: uni.su/TxqzbV

Добави коментар

Водещи новини