Кунева обяви инициативния комитет за партията си

  • 10 юни 2012 12:40

  • 975
  • 3
Кунева обяви инициативния комитет за партията си
©

В София се учредява инициативният комитет, който ще сформира партията на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 "България на гражданите", съобщи БНТ.

Председател на инициативния комитет от 67 души е юристът Йонко Грозев.

В комитета влизат както хора, издигнали Кунева за президент на последните избори миналата есен, нови лица, така и бивши кадри на ДСБ и СДС. Сред тях са Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е и Нено Димов, както и Даниел Вълчев и Пламен Константинов.

Последвайте канала на

975 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
IQ146

2012.06.11 | 17:48

3
"Червената" снаха Кунева, тръгнала да обира протестния вот! Ще мине ли и това пред лековерния български избирател? Май да...! И ето ви нова ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ -БСП,Кунева,Доган! И тая “компетентна” тройка от доказани КРАДЦИ ОКОНЧАТЕЛНО ще ни разгони фамилията! Колко има да страда още Майка България???
Георги Димитров

2012.06.11 | 17:10

2
Какво си въобразява Миглена Кунева не вижда ли какво се случва в Европа и по-точно във Франция . Миглена Кунева Надежда Михайлова,Иван Костов и други подобни влечуги какво полезно са направили за България - абсолютно нищо. Всички тези само опустошиха,ликвидираха и предадоха България- това са "политици" без съвест и без морал и сега отново се появяват като хищници - за власт.

2012.06.11 | 17:10

1
Вместо да направи най после нещо полезно за България, тази кривоуста кукла на конци пак ще изпълнява поръчката на кукловода, естествено пак с нашите пари.

Добави коментар

Водещи новини