Крум Зарков: Би било гротескно да не се приеме оставката на Нинова

  • 08 януари 2022 14:38

  • 4356
  • 9
Крум Зарков: Би било гротескно да не се приеме оставката на Нинова
© Булфото (архив)

БСП се държа национално отговорно, подкрепяйки това правителство. Оттук нататък предизвикателствата са много големи. Правителството трябва да си припомня, че гражданите очакват промяна и тази задача трябва да бъде реализирана бързо с личен пример, със законодателни промени, с казуса "Хемус" - трябва се каже ясно къде са милионите. Това каза пред БНР депутатът от БСП Крум Зарков. 

Той подчерта, че БСП ще продължава да се опитва да задава непрекъснато дневния ред и допълни, че левицата трябва да внимава "да не отнесе негативите на цялото това участие в управлението". 

Кирил Добрев разгроми Нинова - щял да пали свещ за БСП, сравни се с Цветанов

"Освен персоналните промени, които трябва да се направят в ръководството на БСП, партията трябва да покаже, че ясно може да приоритизира собствената си политика и така да убеди прагматично настроението Кирил Петков и Асен Василев, че не само идеологията, но и прагматизмът показват, че в драматично разделеното ни и бедно общество е необходима не само социална, но и подкрепяща изпадналите слоеве политика... Системата и без крадене е построена така, че концентрира част от богатството на нацията в много малко хора... 1% от най-богатите в България владее до такава степен ресурса на страната, че другите не могат да се нарекат свободни". 

"Не може дълго време Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за да заема едновременно позициите - вицепремиер, министър и лидер на партия. Несъвместимо е един човек да се заеме с тези огромни задачи. Няма такъв човек роден на света. По време на Конгреса на партията на 22 януари трябва да се констатира подадената оставка на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за и да се отвори процедурата за пряк избор на нов лидер. Би било гротескно да не се приеме оставката на Нинова, тя подаде оставка, както трябваше да го направи, тя отпуши този процес и би трябвало да го доведе до край". 

Андрей Райчев: Корнелия Нинова убива БСП

Според него един лидер на партия трябва да организира всички хора така, че да могат да реализират плюсовете си и да нямат възможност да нанесат щета със своите минуси.  

"Това е сложен процес, който изисква диалог, а не административно-команден подход. Необходим е силен ляв завой, който да предефинира приоритетите. БСП трябва да влезе ребром в големите въпроси на 21 век", допълни депутатът, който ще се кандидатира за поста - лидер на БСП. 

Радина Лазарова
4356 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2022.01.09 | 09:12

9
МИШКИТЕ НА ПОТЪВАЩИЯ КОРАБ СЕ КАРАТ КОЙ ДА Е КАПИТАН?ПРИ ГЕРБ И ДПС СКОРО ЩЕ Е СЪЩОТО ,А МОЖЕ И ДА Е ЗАПОЧНАЛО ВЕЧЕ!
ne

2022.01.08 | 17:31

5
krumco ti si gramotno momce no ne se zablujdavai tce slugata na grob osranata ninova niama da si ottegli otstavkata obzalagam se sas teb na kakvoto kajesh,
К. У. Р за БСП и боклука радеффф

2022.01.08 | 22:03

8
Избийте се вашта мама нагла, гнусна, миризлива болшевишка!

2022.01.08 | 18:05

7
Необходим е силен ляв завой, но градусите не са дадени.
ИСТИНАТА

2022.01.08 | 17:35

6
Добре де, Другарю Зарков, Вие ГОТОВ ли Сте, след като другарката Нинова си ЗАМИНЕ, да ОБЯВИТЕ СПИСЪКА с ИМЕНАТА на тези, които ПОДМЕНИХА листата на "бсп" за Евровота????
До Зарков соросоида

2022.01.08 | 16:29

4
Би било абсурдно ТИ чифутска соросоидна ционистка лгтб изврътена антибългарска свиня да останеш в БСП
Ние

2022.01.08 | 15:46

3
Би било неудача, ако не ме изберете за председател на БСП.
Да оди при вино си

2022.01.08 | 15:03

1
у ждите родешилдове
Сино бре сино

2022.01.08 | 15:03

2
!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини