Нинова проведе работна среща с кмета на Русе

  • 18 януари 2022 15:13

  • 1496
  • 2
 Нинова проведе работна среща с кмета на Русе
© Пресцентър БСП

Вицепремиерът и министър на икономиката и индустрията Корнелия Нинова се срещна с кмета на гр. Русе Пенчо Милков. На срещата присъства и зам.-министър Димитър Данчев, съобщиха от пресцентъра на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е

По време на дискусията бе поставен акцент върху социално-икономическата обстановка в гр. Русе – работни места, заетост, потенциал за развитие на региона, развитие на производството и индустрията, подкрепа за ремонт на улици и въпроси, свързани с русенската корабостроителница. 

Конкретно внимание бе обърнато на Индустриална зона гр. Русе и възможностите за нейното разширяване и подобряване на дейността й. Министър Нинова прояви интерес от социалните мерки, които предлага общината в подкрепа на своите жители. „За нас основен приоритет е съчетаването на социални и икономически мерки в помощ както на хората, така и на малките и средните предприятия“, категорична бе тя. 

Министър Нинова подчерта, че остава на разположение за бъдещи разговори в подкрепа на икономическото благосъстояние на региона. 

Нинова обяви добра новина за цените на мобилните услуги


 

Константин Тодоров
1496 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2022.01.18 | 16:38

2
Крадлата Нинова...ще лапка пак кинти яко
Русенец

2022.01.18 | 16:07

1
Нинова и смешника Менчо Пилков.жалко подобие на кмет.

Добави коментар

Водещи новини