Общините с добри финансови резултати получават повече пари за пътища догодина

  • 09 юни 2012 20:53

  • 664
  • 2
Общините с добри финансови резултати получават повече пари за пътища догодина
©

Общините с добра финансова дисциплина и резултати догодина ще получат допълнителни капиталови разходи за пътна инфраструктура, каза пред журналисти в Силистра министърът на финансите Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи.

До края на юни ще бъде публикуван анализ за състоянието на общините. Такива анализи ще се правят на всеки шест месеца.

Министърът на финансите Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи, придружен от директора на Националния исторически музей проф. Божидар Димитров, е в Силистра по покана на народния представител на ГЕРБ от Силистренско Стефан Господинов. С местните ръководители се обсъждат проекти за реставрация и възстановка на културни и историчестки обекти и за развитието на туризма.

Последвайте канала на

БТА
664 2

Коментари 2

Добави коментар
ooo bogu

2012.06.10 | 07:17

2
toz ediniq e mnogo prost ... aman ot teb dqnkov i prezidenta ni e kato teb meka mariq ccc tez hora ne stavat za takiva postove s tova meko darjanie na princesi prosto ... kaji go majkata deto ima edin laf v kazarmata ...

2012.06.10 | 07:14

1
Дянков, откак си завря в ануса всичките пари на държавата, все лайна ти излизат от устата. И да се парфюмираш, пак миришеш. Моля ти се махай се вече, че и Бойко да те ритне и той ще се оцапа.

Добави коментар

Водещи новини