Рашков: Борисов да каже коя е Мата Хари и да я разпитаме за пачките и кюлчетата

  • 06 януари 2022 15:37

  • 6345
  • 0
Рашков: Борисов да каже коя е Мата Хари и да я разпитаме за пачките и кюлчетата
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Този човек най-накрая трябва да дойде на разпит, за да каже има или няма европачки в нощното му шкафче, имало ли е или не златни кюлчета там. Така вътрешният министър Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския коментира пред журналисти в парламента разпита на бившия премиер в Главната дирекция "Национална полиция". Според него е нормално той да бъде питан по случая.

По думите на Рашков, Борисов трябва да се яви и да каже "коя е Мата Хари, за която той твърдеше, че е влязла вътре, поставила е тези пачки с евро, кюлчетата със злато, в неговото чекмедже, заснела ги е и си е заминала, и по такъв начин е изпълнила целта той да бъде злепоставен".

"Бившият министър-председател да бъде така добър да съдейства на органите за разследване да открием Мата Хари, да я подложим на законосъобразен разпит и да изясним и чрез нея дали това е вярно, какво е направила тя, кога, или не го е направила", каза министър Рашков.

Бойко Борисов на разпит в полицията, разкри имал ли е кюлчета

На разпит в ГДНП, по думите му, е била и пиарът на Борисов Севделина Арнаудова.

Изказването на Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския предизвика реакция в кулоарите на НС от страна на депутата от ГЕРБ-СДС Тома Биков. "Много поздрави на Васил Божков, Вие много скоро ще бъдете извън играта, бъдете сигурен", включи се Биков след журналистическите въпроси към Рашков. Министърът му отговори, че те са извън играта.

Според него въпросът е трябвало да бъде изяснен много отдавна от прокуратурата, но проверката е била прекратена, а прокурорът е заявил, че не може да се работи повече.

Сега ще се опитаме да докараме проверката докрай, каза Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския.

Мисля, че всеки български гражданин би се усъмнил в законосъобразния произход на средствата, които се виждат в нощното шкафче на един министър-председател и които многократно надхвърлят доходите му за 20 години, заяви Рашков.

На въпрос за жилищата на самия министър, той отговори: "за нашите жилища, защото те не са лично мои, има държавен орган, който се е произнесъл вече".

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6345 0

Свързани новини

Водещи новини