Без Корнелия Нинова в новото Изпълнително бюро на БСП

  • 09 юни 2012 14:16

  • 1482
  • 6
Без Корнелия Нинова в новото Изпълнително бюро на БСП
©

Председателят на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на предложи ново Изпълнително бюро на партията от 23-ма души. Националният съвет на БСП трябва да избере днес, на първото си заседание след конгреса, ново ръководство на партията.  Гласуването ще бъде тайно. На пленума присъства и Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, който е член на Националния съвет на БСП.

Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на предложи да има четирима заместник-председатели на бюрото - Георги Пирински (публични политики), Янаки Стоилов (партийна деност, идейнополитическа работа, местна власт и местни политики), Евгений Узунов (коалиционна политика и връзка с гражданското общество), Димитър Дъбов (работа със структурите на партията). Лидерът на БСП предлага Антон Кутев да запази поста си секретар по комуникация и медийна политика, а евродепутатът Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия, е номиниран за международен секретар. За секретари са номинирани още Бойко Великов (кадрова политика и обучения), Катя Николова /изборна дейност/ и областният председател на БСП във Варна Красимир Янков /организационна дейност/. Бившият кандидат за кмет на БСП в Благоевград Емил Костадинов е предложен за секретар-касиер, а депутатът Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен - за говорител, отбелязва БТА.

За членове на ИБ са номинирани - председателите на градските организации на БСП във София и Варна Анна Янева и Борислав Гуцанов, лидерът на обединението на ветераните в БСП Владимир Топенчаров, досегашният международен секретар Деница Златева, бившата кметица на Смолян Дора Янкова, евродепутатът Илияна Йотова, бившият кмет на Севлиево Йордан Стойков, депутатът Михаил Миков, местният лидер на БСП в Кърджали Милко Багдасаров, председателят на БСП в Плевен Любомир Петков, председателят на Младежкото обединение в БСП Явор Гечев. Станишев номинира за член на бюрото и заместник-кмета на Перник Станислав Владимиров,
който да отговаря за политиката за младежта. Сред номинациите изненадващо липсва това на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. Тя каза, че вчера лидерът на партията Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на й се е обадил, разговаряли са и самата тя не е изненадана от решението му.

Лидерът на БСП отбеляза, че това бюро поема отговорността да изведе партията към изборна победа. Всеки човек в него поема и лична отговорност и в голяма степен си слагаме главата в торбата, отбеляза той. Отчитам, че през следващите няколко месеца ще правя кампания за президент на ПЕС и това не бива да застопорява нашата работа, отбеляза Станишев. Според него трябва да се даде нова динамика на организационната дейност, а кадровата политика трябва да бъде една от водещите.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1482 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2012.06.11 | 13:36

6
Много тъжна. Току що се е гледала в огледалото.

2012.06.11 | 13:32

5
Тая има голям проблем. Бойко не я отрази, сега и гея я натири а годините си отиват.Голяма мъка.
4estnata

2012.06.11 | 11:22

4
za kade se stjaga6 ve nali te vidjahme koi lud moje pak da glasuva za vas ili malko si pohapna togava
Жалко за БСП

2012.06.11 | 11:22

3
Тая тъпа кучка, лая лая за да се натяга а сега какво стана че гледа като насрана. Тичкай сега при Миленчето, и започвай да лаеш и по БСП-то, със сигурност има какво да кажеш, ако нете ефтаназират преди това!!!
варна

2012.06.11 | 11:22

2
Гуцана отърва пандиза и хоп в ИБ.
загрижен за светлите бъднини на 100-годишната вещи

2012.06.11 | 11:22

1
Мога да дам още идеи: Гоце Триперо-Шеф на публичните домове. Р. Петкофф-директор на водопади и фонтани. Р. Оффч.-началник на строежа на 18-ти блок на АЕЦ козлодУЙ. АзЪр МеРАкофф-Старши теляк на Републиката. Б. Гуци.-Отговарящ за ДСК и по-специално за личните сейфове за джобни. Масларова-глаДен експерт по златодобива в Челопеч. Г. Гергофф-панаирджийски капитан. И т.н.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини