Депутатите от комисията по бюджет и финанси се събраха за заседание на комисията

  • 22 декември 2021 19:22

  • 1009
  • 2
Депутатите от комисията по бюджет и финанси се събраха за заседание на комисията
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

Депутатите от парламентарната комисията по бюджет и финанси се събраха за извънредно заседание. Председателят на комисията Любомир Каримански обясни, че днешното заседание е извънредно и се свиква във връзка с необходимостта от промени в Закона за ДДС и необходимостта от приемане на предложенията на правителството, касаещи пенсионерите.

На заседанието на бюджетната комисия е и вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев.

Депутатите разпределиха комисиите в НС

Очаква се днес комисията да приеме вътрешните си правила за работа и да разгледа по предложение на Министерския съвет решение за одобряване на допълнителни разходи и трансфери по държавния бюджет за 2021 г. за сметка на преизпълнението на данъчните приходи по държавния бюджет за 2021 г.

В дневния ред са и два законопроекта за изменение и допълнение на Закона за данък върху добавената стойност /ЗДДС/ - с вносител Десислава Атанасова и група народни представители /ГЕРБ-СДС/, и с вносител Любомир Каримански /"Има такъв народ"/.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1009 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Вагинир Пути

2021.12.23 | 22:36

2
ВСЕ ПО УСЪРДНО ЛИЗАНЕ НА ОСРАНИТЕ РУСКИ ГЪЗОВЕ...ОТ ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕ...ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВААААА...АМИН,ДАЙ БОЖЕ!!!...СПОРЕД РУСКИТЕ ИДИОТИ,ГРАНИЦИТЕ НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО СА НА ВСЯКЪДЕ
Анонимен

2021.12.22 | 22:39

1
Ахааа ще раздърпват баницата.

Добави коментар

Водещи новини