Мая Манолова: Първо се смята, после се действа

  • 08 юни 2012 11:56

  • 714
  • 0
Мая Манолова: Първо се смята, после се действа
©

Идеята за децентрализацията на администрацията беше пусната неочаквано в публичното пространство. На нея, както и на много други решения на ГЕРБ, й бяха дори преписани чудодейни качества. Това каза от парламентарната трибуна депутатът Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Това обаче доведе до загуба на ценни кадри и стрес, добави тя. Оказа се, че само две ведомства ще бъдат преместени. Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на попита колко ще струва преместването.

Това зависи от подходящия сграден фонд, който общината може да предложи в съответния град, а за служителите - общински жилища. Общата сума на тези разходи трябва да е минимална, т.е. да се плати само за фактическото преместване. 50-55 000 лева ще трябва да струва преместването, заяви Финансовият министър Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи.

Всеки българин знае колко струва един ремонт и едва ли в тези 55 000 лева ще се вмести ремонтът на сградите. Вие трябва да поемете и служителите, и членовете на семейството им, и ремонтите на жилищата им. А за служителите, които не искат да се местят, ще трябва да изплатите обезщетение от 6 работни заплати, заяви Манолова. По-нормално би било първо да се сметне, а после да се мести, а не обратния подход, завърши Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Последвайте канала на

714 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини