Карадайъ: Конституцията беше нарушена

  • 16 декември 2021 13:12

  • 4623
  • 4
Карадайъ: Конституцията беше нарушена
© Булфото (архив)

Вчерашното решение на Народното събрание е взето в нарушение на Конституцията и Правилника за организация на дейността на Народното събрание, за което ние от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с предупредихме. С днешния акт се прави опит да се санира този незаконен акт от вчера. Чрез редакция. Това заяви лидерът на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, на брифинг в Народното събрание.

,,Посочихме и конкретно решение на Конституционния съд на Република България тази година'', каза той.

ГЕРБ: Днес управляващото мнозинство даде 250 млн. лева на тези, които спечелиха от високата цена на тока

Според ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с проблемът с растящите цени на електроенергията на регулирания и свободния пазар трябва да се реши, но със законни средства.

Такива решения има, дори и да се мисли за намаляване на цената на тока за битовите потребители, но по законен начин, уточни Карадайъ.

Той допълни, че не е справедливо българските граждани, които не ползват услугите на топлофикациите, да плащат парното на ползвателите.

Решено е! Замразяват цените на тока, парното и водата до края на март

Според ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с във взетото решение има и лобистки интереси на ВЕИ.

,,Наблюдаваме продължение с главно П на порочните практики на ГЕРБ от последните 12 години, а промяната с главно П е към по-лошо'', подчерта още Карадайъ и предупреди, че "продължават промяната от лошо към по-лошо".

Надяваме се Народното събрание да влезе в духа на парламентаризма и да се спазват законите на страната и във всичките си действия народните представители да се ръководим от интересите на народа, каза още Карадайъ.

На въпрос дали може да се предприеме жалба в Конституционния съд, Карадайъ отговори: "Всякакви мерки могат да се предприемат, включително и жалба в Конституционния съд".

Последвайте канала на

Владимир Василев
4623 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Анонимен Анонимен

2021.12.18 | 17:13

4
А редно ли е в Марица изток повечето работници да са от ДПС защото вие дърпат конците
Умник Гюро

2021.12.16 | 14:16

3
Браво на българския професор-депутат, Андрей Чорбанов. Най-сетне някой да каже истината: зелените сертификати унижават българските граждани и установяват класово-социално-расово разделение. Ние, българите, сме равни и никой не бива и не може да ни разделя. На премиера, Кирил Петков, който иска въвеждане на зелени сертификати по нареждане на Бил Гейтс, ще кажем: Е.и си майката, престъпник гнусен!

2021.12.16 | 13:47

2
Конституцията беше отдавна нарушена , още когато разрешиха в БЪЛГАРИЯ да има турска партия ! Това трябва да се оправи !

2021.12.16 | 13:22

1
ЧИТАК СМЕШЕН ,ЩЕ КАЗВАШ В АНАДОЛА.НАЛИ ТАМ ТИ Е РОДИНАТА МАЙКА!

Добави коментар

Водещи новини