Николай Събев: Ще ускорим икономиката в областта на транспорта и ще съкратим времето за превоз на пътници и товари

  • 13 декември 2021 20:10

  • 6766
  • 8
Николай Събев: Ще ускорим икономиката в областта на транспорта и ще съкратим времето за превоз на пътници и товари
© Министерство на транспорта

Тук сме, за да ускорим икономиката в областта на транспорта и да съкратим времето за превоз на пътници и товари.

Това обяви новият министър на транспорта и съобщенията Николай СъбевНиколай СъбевНиколай Събев е завършил Висше военноморско училище Варна, специалност “Управление на флота и по време на приемането на управлението на институцията от досегашния министър Христо Алексиев, съобщиха от пресцентъра на институцията. 

Номинираният за транспортен министър Николай Събев: Мога да изкарам БДЖ на печалба

Ще защитим обществения интерес и ще продължим стриктния контрол върху изпълнението на концесионните договори, който бе започнат от служебното правителство, увери министър Николай СъбевНиколай СъбевНиколай Събев е завършил Висше военноморско училище Варна, специалност “Управление на флота и. Той поздрави своя предшественик Христо Алексиев, че за кратко време е успял да управлява добре сектора. Продължаваме да работим в един отбор, коментираха досегашният и новият министър. Първото ми посещение като министър ще бъде знаково и ще бъде в Русе. Този петък ще организирам широка обществена дискусия с бизнеса и гражданите, като основните теми са развитието на летището в града и оптимизирането на процедурите за преминаване през Дунав мост 1, каза още той. 

За краткото управление на служебното правителство успяхме да придвижим сектора с крачка напред, каза Христо Алексиев. 

Николай СъбевНиколай СъбевНиколай Събев е завършил Висше военноморско училище Варна, специалност “Управление на флота и е български предприемач, иноватор и визионер. Експерт е в бизнес моделиране и стратегически анализ.

Създател на логистичната група с марката Еконт.

Професионалният му път в частния сектор стартира през 1993 г., а преди това е заемал поста търговски директор в държавното предприятие "Параходство Българско Речно Плаване".

Николай СъбевНиколай СъбевНиколай Събев е завършил Висше военноморско училище Варна, специалност “Управление на флота и е роден през 1960 г. В Русе.

Завършил е с отличен успех Висшето военноморско училище „Никола Йонков Вапцаров“ - Варна, специалност “Управление на флота и пристанищата “ през 1983 г. Завършва с много добър успех Университета за национално и световно стопанство София, специалност “Икономика и управление на транспорта” през 1990 г.

Завършва множество курсове за следдипломна квалификация. Изучава класически и иновационни научни трудове в областите маркетинг, финанси, комуникации и статистически анализ. В последно време надгражда експертизата си с анализи за блокчейн и други иновативни технологии. 

Събев е съставител на учебника „За капитани близко плаване по р. Дунав“.

Николай СъбевНиколай СъбевНиколай Събев е завършил Висше военноморско училище Варна, специалност “Управление на флота и е основен дарител в Общинската фондация "Русе - град на свободния дух", финансира реновирането на емблематични за града сгради, финансира програми за образование в страната и в Русе.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6766 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Стоян

2021.12.15 | 19:01

8
Нямам доверие на шефове, които са некоректни със служителите си/доста почетох за работодателя Еконт/.
И най-важното

2021.12.14 | 04:19

7
ше прецакаме спиди, да не ни подбиват цените, изродите.
шофьор

2021.12.13 | 21:34

5
даа ти имаш опит . твоите еконтаджииските жулят без тахо карти на камионите 24/7 . кога ли ще те пишат и теб по новините че си изпотрепал сума ти хора.

2021.12.14 | 03:25

6
На този толкова му е умряла физиономията
Бат Пеню

2021.12.13 | 21:20

4
Ша увиличим такстите за пратки в Еконта, ша гриба с чирпака от народната паръ колкуту могъ, зер сиги ми съ й паднълу. Па туй за тренувити и само парлъмъ и зъ замазвъни на учите.
popche

2021.12.13 | 21:14

3
глупак при тия ковид мерки кой ще возиш /трупове/
Болен от нещо си...

2021.12.13 | 20:24

2
абе не барай нищо,хората са свикнали да пътуват вн-сф 10 часа с бдж...ся трябва да се пренастройват...
Ние

2021.12.13 | 20:22

1
А дано, ама не забравяй, че хората не са кашони с покупки.

Добави коментар

Водещи новини