Гроздан Караджов пое МРРБ от Виолета Комитова

  • 13 декември 2021 19:45

  • 1221
  • 3
Гроздан Караджов пое МРРБ от Виолета Комитова
© МРРБ

Задачите пред Министерството на регионалното развитие и благоустройството и хода на тяхното изпълнение обсъдиха новоназначеният министър Гроздан КараджовГроздан КараджовГроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 г. в гр. Стара Загора. Завършва английската езикова и досегашният министър арх. Виолета Комитова, съобщиха от пресцентъра на МРРБ.

Министър Караджов прие поста от своята предшественичка на символична церемония в МРРБ днес. Новоназначеният регионален министър отбеляза активната работа на МРРБ под ръководството на Виолета Комитова в двата мандата на служебното правителство и поиска да бъде запознат с проблемите. 

Ето кой кой е в кабинета „Петков“

Досегашният министър Комитова очерта основните предизвикателства – осигуряването на зимното почистване, за което от излишъка на бюджета са гарантирани 100 млн. лв., хода на строителството на АМ „Хемус“ и други инфраструктурни обекти, тежката ситуация във ВиК отрасъла заради цената на електроенергията, проектите на министерството по Националния план за възстановяване и устойчивост, работата по проекти на нормативни актове и други.

Арх. Комитова пожела успех в работата на новия министър.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1221 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Komita Violetova

2021.12.14 | 07:54

3
Sega ste si pleta puloveri na spokoystvie.Samo za tova me biva , pochti...
грозданката караджоф

2021.12.13 | 20:00

1
Все едно пуснаха лисицата в кокошарника! А грозданката има опит от бастисването на Комитета за пощи, от разграбването на БТК, от приемане на яки откупи от мафиоти като Чорни към Костовата фондация и т.н. и т.н. Ама чалгара нъл си е прост, прост ...

2021.12.14 | 05:24

2
грозданката е дялан камък, била е във всички партии, яла е от всички трапези, ся корупцията ще замине като никога да я е нямало :)

Добави коментар

Водещи новини